marți, 11 noiembrie 2008

caracterizare personaj principal

Etapa 16 a concursului superblog2008 ma provoaca sa raman in continuare in clasa a VIII - a si sa continui comentariul "tehnico - literar", doar ca de data aceasta am de facut doar o caracterizare.

Personajul principal al nuvelei "oferte online" este "produsul AMD"(Advanced Micro Devices).

AMD este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii IT de pe piata.
Caracteristica principala a oricarui produs AMD este raportul bun calitate/pret. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il gasim pe emag pentru procesorul AMD Phenom 8650 triple -core.

AMD a colaborat cu Microsoft pentru a oferi clientilor cele mai bune solutii, conform celor mai ridicate nevoi ale acestora. Procesoarele AMD Opteron au fost concepute pentru procesare pe 64 biti si, in combinatie cu Windows Server 2008, ofera o platforma puternica pentru rularea aplicatiilor de afaceri ce pot maximiza productivitatea si profitabilitatea. Clientii ce utilizeaza procesore AMD Opteron pot obtine perfomante neegalate, eficienta energetica si protectie a investitiei, consolidand si mai mult posibilitatile virtualizarii, serviciilor web si business intelligence in cadrul segmentului de masa. Gama de procesoare AMD Opteron este dedicata in special serverelor.

Cu AMD Phenom X3 sau X4 te bucuri de operari pe mai multe nuclee simultan, ceea ce din nou constituie o importanta insusire a procesoarelor AMD.

Multe, multe alte procesoare AMD poti gasi pe oktal. De asemenea, poti gasi si numeroase alte produse AMD, precum coolere si surse si pe site-ul arigo printre altele.

Pentru a arata ca frecventa nu este totul AMD a introdus un indicator de performanta pentru procesoarele sale; ceea ce constituie o importanta trasatura de caracter a procesoarelor AMD.

Tragand linie, observam ca produsele AMD au intr-adevar cel mai bun raport calitate/pret in orice magazin online romanesc.
Compania AMD este cea care a reusit sa pericliteze suprematia gigantului Intel din industria procesoarelor. La ora actuala un procesor AMD este mai performant decat un procesor Intel care functioneaza la aceeasi frecventa; tocmai datorita indicatorului de performanta.

Niciun comentariu: