duminică, 20 ianuarie 2013

Jo vivo, vivo Jo

Jord.
Pasionata de muzica, calatorii si tehnologie.
Cand era mica ii placea sa alerge prin fata blocului cu ceilalti copii, sa se joace, sa interactioneze. Timpul a trecut, Jord a crescut, a inceput scoala, cursuri peste cursuri....nu mai avea timp sa iasa in fata blocului sa alerge. Si nici ceilalti copii nu mai ieseau.
Toate s-au schimbat. Pasiunile lui Jord au ramas insa aceleasi. Muzica o relaxeaza, calatoriile o fac sa iubeasca viata si sa invete cate ceva in fiecare zi, sa vada locuri noi. Tehnologia e viata ei.
De mica isi dorea sa aiba un calculator pe care sa-l porneasca printr-o comanda vocala. (Un fel de "sesam deschide-te", caci i-a placut tare povestea lui Alladin.) Isi dorea mai mult decat un simplu pc pe care sa se joace, sau sa lucreze. Avea nevoie de un pc cu suflet, un pc care stie ceea ce are ea nevoie.
Intr-o zi se plimba printr-un magazin de IT&C sa vada ce mai e nou si ii atrage atentia un netbook.
Asus VivoBook.
Denumirea i-a atras atentia din start. Vivo. Vivo. Ce bine suna. Si Jord isi traieste viata cum stie ea mai bine si mai frumos.
A continuat sa se uite la caracteristice netbook-ului.
Asus VivoBook este subtire si usor, cu margini rotunjite si netede. Ecranul este de sticla, dandu-i un ton de eleganta, iar carcasa este facuta dintr-un metal durabil.
VivoBook este dotat cu tehnologia Asus SonicMaster care reda un sunet puternic si realist.
Portalul este ideal pentru mediul cloud, si include 32 GB spatiu de stocare in Asus WebStorage gratuit timp de 3 ani.
Ceea ce a impresionat-o pe Jordan a fost interfata tactila. Toate modelele Asus VivoBook folosesc panouri tactile multi-punct, cu raspuns rapid si touchpad-uri, ce integreaza tehnologia Asus Smart Gesture incurajand comenzile tactile. Comenzile tactile sunt mai lejere, mai rapide, mai naturale.
Era ceea ce isi dorea Jord. Un PC al ei, cu care sa interactioneze. Nu stia Jord prea multe despre ecran tactil, doar stia ca ii place si era ceea ce cauta.
2 zile mai tarziu se mandrea cu noua ei achizitie. A scris chiar un articol pe blogul personal despre Asus-ul ei. Micutul Jo Vivo. Asa l-a numit. Avea un netbook natural, cu suflet, un portabil cu care comunica.


Articolul este scris pentru concursul BlogWars 3.

Un comentariu:

Revo spunea...

Multumesc din nou pentru vot ! :)