marți, 10 iunie 2014

Grace de Monaco

Cu totii ne dorim o viata de poveste. Visam, speram, zambim si facem tot ceea ce ne sta in putinta sa obtinem viata pe care ne-o dorim. Insa, in timp, dorinta devine povestea in sine.

Grace Kelly este o actrita frumoasa si talentata de la Hollywood. Viata pare sa-i ofere un viitor stralucit, insa Grace se indragosteste de Printul Rainier. Cei doi se casatoresc, iar cativa ani mai tarziu Grace de Monaco este o femeie nefericita, cu toate ca orice alta femeie si-ar dori sa fie in locul ei.

Printesa de Monaco realizeaza cat de mult ii lipseste actoria in momentul in care Alfred Hitchcock ii propune sa interpreteze rolul principal in noul sau film. Grace se gandeste serios sa accepte aceasta propunere, insa este impiedicata de tensiunile politice dintre Paris si Monaco. Acum este o printesa si trebuie sa-si faca datoria fata de popor.

Printul Rainier este prins intr-un joc al tradarii si filmul parca ne demonstreaza cum in spatele unui barbat de succes intotdeauna se afla o femeie puternica. Pe langa frumusete si talent actoricesc, Grace este o femeie ambitioasa si inteligenta. Grace este ca o pisicuta gingasa care intotdeauna cade in picioare si stie sa se salveze din orice situatie, salvand totodata soarta celor apropiati.

Grace de Monaco 

Regia: Olivier Dahan

Distributia: Nicole Kidman, Tim Roth, Paz Vega, Milo Ventimiglia


Nicole Kidman a intrat foarte bine in rolul de printesa, demonstrand ca este o actrita talentata. Impreuna cu Tim Roth, Kidman face o echipa frumoasa, reusind sa construiasca o poveste de viata.
Grace de Monaco este o frumoasa poveste despre onoare, curaj si iubire.
Filmul este distribuit din 13 iunie in cinematografe de Media Pro Distribution.

Niciun comentariu: