vineri, 20 februarie 2009

leapsa

Am primit de la Andrei o provocare foarte interesanta.

True or False.Cum mie imi place sa stau pe margine si sa vorbesc cat mai putin despre mine, o sa imi fie foarte greu sa dau leapsa aceasta mai departe, insa....vom vedea ce iese.1. Sunt o idealista, o visatoare.2. Emisiunea mea preferata este "Dansez pentru tine".3. Parfumul meu preferat este Femme - Hugo Boss.4. Culoarea mea preferata e roz.5. Inca ma mai joc cu papusile.6. Iubesc ceea ce fac la serviciu.7. Am scris poezii cand eram in liceu.8. Plang de fiecare data cand vad o drama.9. Visez sa ajung in Dubai.10.Mi-ar placea sa am o gradinita.11. Am facut odata sex in lift.12. Beau in fiecare zi cate un pahar de vin rosu.13. Am facut teatru.14. Sunt rapidista.Si...leapsa merge mai departe la Cristina si Doru.

6 comentarii:

dreampoet spunea...

adevarate ar fi: 1,2,3,7,9,10,13

raluka spunea...

13,10,7,3,1

momo spunea...

hm,,io nu,mi aduc aminte de art asta :)) dar incerc sa rasp fara sa m uit in stg sau dr ;))

momo spunea...

hmm dupa mine adevarate erau 1,3,7,8,10,13

dar sus scrie ca adevarate is numa 1, 3, 10 si 13 ;))

7 si 8 nu :P ma gadneam ca scrii din liceu poezii,,dar bag de seama ca in facult iti venira fluturasii pe cap,,

iar legat de 8,,no comm :D

raluka spunea...

7 - scrie ca este adevarat - deci, da in liceu scriam poezii...iar 8. nu ma impresioneaza pana la lacrimi chiar orice drama, deci nu plang de fiecare data....doar uneori - de cele mai multe ori

momo spunea...

aaa
da,,deci te,am nimerit,,ce buna sunt,,

pai la 8 ai scis asa: "doar uneori - de cele mai multe ori"...deci? cum e? doar uneori sau de cele mai multe ori? ca amandoua sigur nu merg :))