luni, 4 mai 2009

stranger


Te-ai simtit vreodata singur intr-o lume mare? Ai simtit vreodata ca doar tu singur poti sa te ridici si sa continui drumul? Ca nimeni si nimic nu te poate ajuta mai mult decat o poti face chiar tu?

Ai simtit vreo clipa in viata ta, cum cineva drag, care pleaca de langa tine, este un simplu strain si nimic mai mult? Poate ai crezut in acea persoana, poate a fost iubitul tau, fratele tau, prietenul tau bun...si totusi astazi este doar un strain, iar tu esti singur intr-un spatiu imens.

Crezi ca ii cunosti pe cei de langa tine, ca stii cine sunt si ce isi doresc. In realitate nu este deloc asa. Cum tu cresti, te maturizezi, gandesti, iti materializezi visele; asa si cei de langa tine invata, gandesc, cresc, ating ceea ce isi doresc. Fiecare persoana se schimba in timp. Unii mai mult, altii mai putin. Si fiecare persoana care ne este aproape intr-un moment al vietii noastre, ajunge in timp un strain.

Continuam sa fim langa cineva, sa iubim pe cineva, doar pentru ca ne-am obisnuit, pentru ca stim aproape totul despre acea persoana. Si ne este comod asa. De ce sa avem libertate, de ce sa riscam, de ce sa visam mai mult, cand putem sa ne multumim cu ce avem?
Pentru ca toate merg mai departe, noi de ce sa ne oprim aici? Totul este in continua dezvoltare, viata inseamna progres. Ceea ce astazi cunoastem cel mai bine, maine realizam ca nu mai este asa. Sau invers, ceea ce astazi nu stim, maine este viitorul nostru.

"something in your eyes, was so inviting;/
something in your smile, was so exciting;/
something in my heart
told me I must have you...

ever since that night, we've been together;
lovers at first sight in love forever"




Lumea e mare, si rea, si intalnesti la tot pasul piedici, iar visele tale se sting. Oare cine ar trebui sa tine aprinsa flacara tuturor acestor vise? Nu tu insuti trebuie sa lupti mai departe pentru fiecare vis al tau? Nu tu esti singurul care poate calca in picioare toate piedicile, pentru ca esti singurul care isi doreste cu adevarat sa traiasca implinirea acelui vis? Tu insuti stii sa lupti cel mai bine pentru acel vis, si sa nu lasi sa moara niciodata speranta!
Speranta ca, intr-o zi, visul tau va deveni realitate!
Speranta ca, intr-o zi, cel de langa tine nu se va dovedi a fi un strain!
Speranta ca, in timp, vei stii sa lupti sa pastrezi ceea ce ai, dar totodata vei risca pentru visele tale, pentru libertatea ta, pentru tine.

Un comentariu:

Momo spunea...

poate ka iti spune multe cuvantul de "invidualism" - cred ka tot ceea ce ai skris u se poate adnota cu un sg cuvant: "individualism", nu ku sens neaparat de egoism,,,,doar ka fiekare urmareste sa,si urmeze propriie vise, de fapt probleme,,,pt ka, visele reprezinta problemele noastre - visele se realzeaza doar rezolvand niste probleme...