miercuri, 5 august 2009

hotdog

cainele sau barbatul....cine este mai important pentru ea?
- asta avea la status un amic zilele trecute




eu am raspuns cainele!

Cainele este credincios, chiar daca iti roade papucii, te lasa desculta, este langa tine intotdeauna.
Barbatul iti da papucii, si dispare. Ramai singura, atunci cand ai cea mai mare nevoie de cineva drag alaturi!

Un caine iti este credincios toata viata, doar tie...indiferent ca azi esti prost dispusa si nu il mai vrei, il alungi si maine plangi dupa el si il chemi inapoi. Cainele se va intoarce intotdeauna, si va continua sa fie langa tine neconditionat. Spre deosebire de un barbat pe care daca il alungi astazi 2 ore din viata ta, doar pentru a iesi la shopping cu prietenele, cu siguranta nu te va ierta toata viata, fie ca va ramane langa tine sau nu.

Un caine sta cuminte langa tine si te priveste 2 ore - 3 ore - 5 ore cat te aranjezi tu in oglinda. Un barbat se duce si bea 2 beri - 3 beri - 5 beri in timp ce te privesti tu in oglinda.
Un caine nu sare la tine ca ai uitat sa-i dai de mancare, un barbat te cearta daca nu i-ai incalzit suficient de bine ciorba.
Un caine asteapta cu nerabdare sa vii de la serviciu, oricat de tarziu, ca sa il scoti afara. Un barbat abia asteapta sa intarzi tu de la serviciu ca sa aiba motiv sa iasa cu baietii la o bere, la un meci.


Un caine iti ofera siguranta, un barbat iti ofera nebunie. Nu iti spune nimeni sa renunti la unul in favoarea celuilalt, pentru ca amandoi pot fi importanti pentru tine, numai ca nu egali. Unul trebuie sa fie mai important decat celalalt. Care?

3 comentarii:

Iaţcu spunea...

Asa e.
Ciinele te linge pe fata, miini si da din coada scuturindu-si parul peste tot in casa.
In schimb javra de barbat murdareste chiloti, arunca sosetele in mijlocul sufrageriei si transpira pestilential mai ales atunci cind nu vrea sa-ti cumpere bluzita aia - de care nu mai ai decit freo 13.

raluka spunea...

mai, mai...eu am vrut sa fiu finuta, delicata...iar tu ai dat tot din casa:P

Iaţcu spunea...

Scuze mami, n-o sa se mai repete, promit. Dau si din coada deseara, promit!