sâmbătă, 18 decembrie 2010

esti capabil sa ucizi

pentru o suma mare de bani,
pentru o frustrare a ta
sau...?

Crime d'amour
Isabelle lucreaza pentru Christine - o femeie puternica, careia ii place sa se joace si sa manipuleze. Isabelle o admira mult, fara sa stie ce ascunde.
Christine o atrage pe Isabelle intr-un joc, joc care merge mult prea departe...atat de departe incat Isabelle ajunge sa fie cea care manipuleaza, cea care se joaca....si ucide. O ucide pe Christine, planuind totul pana la cel mai mic detaliu.

Cat de mult o admira Isabelle pe Christine, ajunge sa o urasca pentru ceea ce este si pentru ceea ce ii face. Si cauta razbunarea.

Asa este viata fiecaruia din noi - astazi sus - maine jos. Astazi iubim, maine cautam razbunarea. Astazi suntem fericiti, maine plangem.

2 comentarii:

ciobanu.nicolae2002@gmail.com spunea...

Scuza-ma dar astea sunt povesti. Crede-ma, ratiunea ar prima asupra sentimentelor. Cit de rau sa ma supere, manipuleze, etc. cineva incit sa ma faca sa-l omor? Vorbim aici de un fapt capital, un lucru ireversibil, ceva de la care nu mai poti da inapoi. Si nu mai vorbim de de consecinte...
Este un pas, da, dar gigantic. Parerea mea. :)

raluka spunea...

este o poveste...dar de unde se nasc povestile, daca nu dintr-un sambure de adevar? Dar cred ca depinde foarte mult de caracterul unui om, personalitatea sa, modul in care a fost crescut si obiectivele pe care le are in viata.