vineri, 9 august 2013

momente de viata

Si vin momente cand simti ca locul tau nu mai este acolo.
Candva ai avut tot, acum nu mai ai nimic. Candva ai insemnat ceva, acum esti nimeni.

Sunt momente in care nu stii ce sa mai faci, si pe ce drum sa apuci ca sa vezi din nou o raza de soare.
Momente in care iti vine sa strigi, pentru ca te doare tot. Dar nu ai voce. Sau nu gasesti strigatul potrivit.
Sau poate chiar incepi sa strigi, dar nu este suficient de tare; si cine trebuie sa auda strigatul nu-l aude. Sau nu vrea sa-l auda.
Momente in care nu mai esti tu, si stai pe loc si astepti sa vezi un semn, astepti acel zambet care sa iti dea speranta sau acea mana intinsa care sa te ridice.
Momente in care lupti, dar lupti singur(a). Nimeni nu se alatura tie in lupta. Nici macar cei care ar trebui sa fie deja in acea lupta.
Momente in care te arunci in gol si speri ca cineva caruia ii pasa sa te prinda.
Sunt momente in care esti fericit si crezi ca nimic nu iti va distruge bucuria, dar chiar a doua zi nu simti nimic mai mult decat dezamagire.
Momente cand parca cei din jurul tau nu vor decat sa te vada cum pierzi. Si nu ai putere sa le faci in ciuda.

Sunt momente de viata toate. Cu bune, cu rele. Cu bucurii sau cu tristeti, cu lacrimi sau hohote de ras. Dar sunt momentele tale, fac parte din tine, din viata ta, ele te-au invatat ce inseamna sa traiesti, ele te-au facut mare si ai ajuns cine esti astazi.

Bucura-te de fiecare moment in parte, gaseste tot ceea ce este mai bun in fiecare moment, traieste si fii mandru de ceea ce esti! Dar nu inceta sa mergi mai departe, sa lupti si sa primesti mai mult si mai bine, pentru ca meriti cu siguranta!

2 comentarii:

Șerban spunea...

Ce fumezi?

momo spunea...

@R
poate incercam ceva impreuna :P