vineri, 3 octombrie 2008

cronica carcotasilor

si uite asa...etapa a II-a a concursului pcnews (http://pcnews.ro/concurs-2008 ) a inceput...


in aceasta etapa trebuie sa postam un articol referitor la una din emisiunile PrimaTV.


Cronica Carcotasilor mi se pare cea mai interesanta emisiune de la Prima TV.


Serban Huidu si Mihai Gainusa si-au inceput cariera din cate imi aduc eu aminte la Radio 21. Ajung mai apoi la Kiss FM si avand competie "dura" in sistem (ex:Buzdugan si Morar) s-au gandit la o strategie de marketing pentru a deveni cei mai buni in domeniul farselor si carcotelilor. Astfel Prima TV le deschide usa...si se naste Cronica Carcotasilor la Prima TV, in fiecare miercuri seara.


( http://cronica.primatv.ro/ )



Doi barbati veseli, cu haz, pusi pe caterinca mereu, de dimineata pana seara, si chiar in noapte tarziu...nu rateaza nici o emisiune tv din care sa poate scoate replici ironice, interesante si glumete pentru cronica lor, pentru top rusinica si tocanita...

Am ales sa scriu in continuare cateva cuvinte despre emisiunea din 24 septembrie, deoarece au fost 2 momente care mi s-au parut foarte interesante(intriga cronicii si punctul culminant)

Statisticile astea, off, off, mai, mai: Anul trecut la nr 112 urgenta "Din 39000 de apeluri false, 33000 au fost false"...genial nu? poate ca daca nu ar fi fost carcotasii, noi simpli spectatori la tv nu am fi remarcat aceste greseli

Intriga emisiunii o are in rolul principal pe Mihaela Radulescu: "- Un chirurg adevarat are relatii sexuale cu asistente si face pipi in chiuveta."
Sorin Oprescu: " - Explica-i tu unei batrane si sa vezi cum iti zice du-te maica de aici ca esti obraznica"...Ce suparat a fost Oprescu pe Mihaela si ce replica dura i-a dat. Mihaela este mai glumeata si mai directa, asta este. Insa mai frumos decat atat a fost commentariul lui Gainusa "pe vremuri ceva era adevarat in toata treaba aia, doar ca faceau sex cu chiuveta (din camera de garda)...."
exista si o poezie "amantul chiuvetei" parca :p

Asistentele carcotasilor sunt bebelusele, dragutele dansatoare, marele atu al cronicii. Foarte multi barbati au ajuns sa se uite la emisiune pentru bebeluse.

Carco stirile sunt de-a dreptul dementiale: cei doi aud o stire destul de importanta si o transmit in felul lor fara egal, plin de umor si absolut genial; sau din contra o stire absolut neinsemnata pe care unii dintre noi o numesc stire-bomba si de pe urma carora fac un caz exceptional.
De exemplu:"Niste englezi zic ca din cauza incalzirii globale va trebui sa mincam din ce in ce mai putin. Cum ar veni, incalzirea globala combate colesterolu’, frate. E de bine, mai ales pentru noi romanii: pai, studiul asta zice de mancare da’ nu pomeneste nimic de bautura. "

Partea politica a emisiunii nu este chiar favorita mea. Si cand ma gandesc ca am vrut sa ma duc la facultate la stiinte politice :D cu toate acestea nu schimb postul atunci cand aud de Geoana, Udrea, Base....
In emisiunea carcotasilor din 24 septembrie il putem vedea pe Geoana care ofera 20.000 euro romanilor care se intorc acasa :)) Mai bine Geoana ar investi in alte lucruri din tara si astfel ar convinge tinerii romani sa ramana aici, in loc sa se gandeasca cum sa-i faca pe romanii plecati inafara sa se intoarca.

Dezbracatu' - cel mai mirific personaj al cronicii
Saptamana 18-21 septembrie a fost "Cosmetics beauty hair" la Romexpo, si bineinteles ca Dezbracatu s-a aflat la fata locului. Nu a fost atat de bun in comentarii cum este el de obicei, insa cred ca a depins foarte mult de femeile care se ascundeau in spatele mastilor cosmetice, si nu vroiau deloc sa comunice.

Punctul culminant a coincis cu deznodamantul cronicii. Subcultura a pus stapanire pe pro tv, si doar acolo isi mai face loc. Si la carcotasi ca pamflet.
"Daca nu eu atunci cine, si-ar da viata pentru tine"...

Trupa ce canta live, si de cele mai multe ori parodiaza, este partea mea preferata din emisiune...un talent aparte

"Cand aud manele imi vine,
sa ies cu pusca la tine
si sa iti imprastii sunetul
Sorinele stii prea bine
ca nu ma mai pot abtine
pe tragaci sa apas cu degetul"

Lungmetrajul musical "Poveste de cartier" a putut fi vazut la protv la o ora de maxima audienta.
Povestea in sine nu este rea, si nici interpretarile...Chiar daca nu ascult manele, am vazut si eu filmul cu mult inainte sa apara la pro tv, luat de pe internet. Insa intr-adevar aceasta categorie "reprezinta in tara noastra ce e rau in ea", si nu ar trebui sa fie difuzate la orele 20. Nu stii ce iau copiii in serios din "viata manelelor" si uite asa se dezvolta subcultura tarii noastre.


Una din rubricile site-ului este "semnaleaza-ne greselile", pe care carcotasii va astepata cu povestile jenante care apar la posturile tv. ;) si nu glumesc cand spun ca va asteapta!!!

Dar stiti ce as vrea sa vad eu: o greseala a lor:P

Niciun comentariu: