sâmbătă, 23 august 2014

Cadou pentru iubitul ei

Ale trebuia sa plece la razboi. Eh, nu chiar razboi. Pleca pentru cateva luni la un curs in strainatate. Stia ca o sa-i fie greu singura, ca o sa ii fie dor de el si o sa adoarma cu capul pe o perna rece si cu gandul la el. Dar nici lui nu ii era mai usor. Departe, printre straini, trebuia sa lupte sa ii fie bine. Pentru urmatoarele sase luni nu o mai vedea, nu o mai putea mangaia sau saruta, nu mai adormea cu ea stransa ghemotoc in bratele lui.
Stiau ca pot vorbi la telefon, ca isi vor scrie mail-uri..dar parca nu era suficient.
Atunci s-a gandit Ale ca este timpul sa-si schimbe laptopul, sa-si achizitioneze unul mai performant. Laptopul lui avea probleme cu camera web si isi doreau sa se mai vada din cand in cand, chiar daca doar in poze, imagini sau pe camera.
Ar fi vrut sa-i cumpere ea noul laptop, ca de fiecare data cand il deschide sa se gandeasca la ea, la ei doi, la ce pot face impreuna. Insa nu isi permitea sa-i faca un asemenea cadou, poate doar niste accesorii pentru laptop. Si a inceput sa cerceteze magazinele online. S-a gandit ca o geanta de laptop este cea mai potrivita. Geanta va proteja laptopul lui cel nou si il va pastra in siguranta pe drum si apoi acolo unde va sta el. Dar ce geanta sa ii ia? Trebuie sa fie una simpla, dar moderna, utila, originala. Si a gasit.Geanta Samsonite 16 inch este potrivita, exact ceea ce cauta. Este compatibila cu orice model de laptop pana la 16 inch si stia sigur ca el nu isi va lua un laptop mai mare. Geanta are un buzunar exterior pentru accesorii si pentru incarcator si are si cordon pentru purtarea gentii pe umar. Sigur ii va placea lui. Si o sa fie acolo mereu cu el, ca si cum ar fi ea langa el si l-ar proteja.
Parca ar mai merge ceva .. sa nu ii ofere in dar o geanta goala. Va pune in ea un album foto micut, cu cateva colaje ale celor mai reusite poze ale lor. Si o sa ii mai puna ceva. Chiar daca laptop-ul are touchpad, o sa ii ia un mouse Logitech. Un mouse wireless pe care sa-l utilizeze in caz de nevoie, caci este mai usor sa redactezi un mail lung si sa utilizezi un mouse in loc de touchepad.

Perfect. Acum cadoul este pregatit. Cu siguranta se va bucura el si va utiliza cat de mult va putea noul laptop. Nici nu a plecat bine si ea abia asteapta sa treaca timpul mai repede si sa adorma din nou ghemotoc in bratele lui.

2 comentarii:

cado spunea...

geanta de laptop este un cadou extrem de util, este un cadou BUN in adevaratul sens al cuvantului

Raluca U. spunea...

Mie chiar mi s-a parut ceva practic si dragut :)