joi, 9 august 2007

c

o persoana draga mie spunea: "De multe ori nu observam cine tine cu adevarat la noi".

Foarte trista si adevarata din pacate aceasta fraza.

Haideti sa vorbim deschis unii cu altii, si sa invatam sa aratam iubirea celor la care tinem cu adevarat, si sa ii facem sa vada acest lucru. Sa nu ne mai fie teama ca vom fi respinsi. Poate nu vom fi respinsi. Mai bun un zambet trist datorita rusinii de a fii respinsi in acel moment, decat regretul ca nu am facut-o, ca am tacut si poate ca acum eram fericiti daca spuneam ce avem in suflet.

Haideti sa deschidem ochii sa vedem cine din cei din jurul nostru tine la noi, sa deschidem sufletul sa vedem ce simtim si noi pentru acele persoane, si sa incercam sa cunostem acele persoane cat mai bine. Poate ca una din acele persoane este sufletul nostru pereche(cum zice un mit).Numai asa ne putem ajuta pe noi insine, si ne putem face viata mai fericita si implinita.

Nu e pacat sa lasam iubirea sa treaca pe langa noi?
Nu e pacat sa avem o posibilitate de a fii intelesi si fericiti si sa o ratam?doar pentru ca nu deschidem ochii si sufletul... si ne jucam cu cuvintele, cu sentimentele si nu ne facem intelesi

Daca ati avea o singura oportunitate de a avea ceea ce cautati in viata(intelegere, multumire, implinire, fericire, iubire, ...) ati profita de aceea sansa oferita de viata, sau ati trece pe langa ea, ati merge mai departe ratand practic viata voastra?

Haideti sa avem curajul de a arata ceea ce simtim celor din jurul nostru! Sa incepen chiar de astazi, de acum!Va fii mai bine in primul rand pentru noi, dar si pentru cei din jurul nostru.

Niciun comentariu: