miercuri, 5 noiembrie 2008

ariGO

Ma simt din nou in clasa a VIII - a cand trebuia sa fac comentarii literare. De data aceasta trebuie sa fac un comentariu despre consistenta site-ului arigo.ro din punct de vedere al produselor pentru etapa 15 a concursului superblog2008.

Arigo.ro este un magazin online romanesc pentru care, inainte de toate, conteaza CLIENTUL cu nevoile si asteptarile sale.

Pentru a putea cumpara prin intermediul acestui magazin online trebuie sa creezi un cont real, ai un cos de cumparaturi virtual si poti cumpara print-un simplu click orice produs IT iti doresti daca acesta este disponibil. Iar pentru cei carora li se pare putin complicata comanda online, exista si comanda telefonica.

Au un blog si multe, multe concursuri, ceea ce mi se pare extrem de interesant pentru un magazin online; au un newsletter la care te poti abona; au suportul de cautare rapida a produsului dorit.

Ca si produse IT cei de la arigo.ro au toate categoriile de care ai putea avea nevoie: sisteme, componente PC, imprimante si copiatoare, monitoare si televizoare, aparate foto si video, mp3 playere, gaming, software, telecomunicatii, retelistica si nu in ultimul rand periferice pentru computerul tau. In partea stanga a paginii sunt toate aceste categorii prezentate frumos, ordonat; iar produsele sunt variate pentru fiecare categorie in parte.

Fiecare produs in parte are descrierea sa, lista cu datele tehnice de care ai nevoie, pretul (care este acceptabil pentru toate produsele prezentate), termenul de garantie, daca este disponibil sau nu produsul in magazin. Prin intermediul site-ului poti compara produsul ales cu oricare alt produs din lista; poti cere informatii suplimentare, il poti recomanda prietenilor sau poti lasa comentarii referitoare la produs.

Ca si producatori gasesti in magazinul online orice brand preferi, cunoscut sau mai putin cunoscut, de la Sony, Phillips, Samsung pana la Antec, TwinMos sau Mio (eu una nu am auzit pana acum de ultimii trei numiti mai sus).

M-am abonat deja la newsletter; si curand voi deveni clienta fidela a magazinului arigo. Pentru moment nu consider ca ar trebui aduse imbunatatiri site-ului, insa in timp, odata cu noile cerinte ale pietei si noi brand-uri aparute pe piata, cu siguranta vor fi actualizate produsele magazinului.

Niciun comentariu: