marți, 26 mai 2009

Jhonny walker


keep walking !!!

Exista persoane pe care le cunosti la un moment dat in viata, si ajungi sa traiesti alaturi de acestea momente minunate. Dar cum viata nu este intotdeauna doar un vis frumos, se poate sa apara ceva.
Si trebuie sa mergi mai departe, sa lasi in urma trecutul si acele momente frumoase sa raman doar ca amintiri dulci in sufletul tau. Amintiri la care sa te gandesti in noapte tarziu cand esti singur si plangi, amintiri de care sa-ti amintesti razand sau pur si simplu amintiri pe care sa le povestesti mai departe nepotilor, in noptile ploioase.

Ce se intampla insa atunci cand acele persoane se agata de trecut, sufocandu-te, nu te mai lasa sa-ti traiesti viata; ba chiar vor sa se razbune, sa te distruga?

Tu incerci sa mergi mai departe, insa o forta mai puternica decat tine te impiedica permanent. Poti oare sa te ridici deasupra ei si sa iti continui drumul?

Poti deveni un Jhonny, si te poti inneca in bautura, poti deveni un politist texan Walker, poti sa te lasi distrus de cei care iti vor raul, sau pur si simplu POTI SA INVINGI!

Eu am ales: sunt o invingatoare!
;)

iar imaginea atasata gasita pe google cred ca este cea mai semnificativa in acest sens

5 comentarii:

adriana spunea...

felicitari...

Momo spunea...

da stai asa, k vad k asta e Adriana si are blogul ei, nu e Adrian ala,,,nu? intra p blog l Adriana asta si vezio cine e :P...

raluka spunea...

mmmda, eu nu m-am uitat...

Momo spunea...

mmmmda,,,nu stiu ce sa spun,,,e koincidenta kam aiurea,,,

Momo spunea...

tot adriana o cheama si pe asta de eco pt Andrei ;))