joi, 30 iunie 2011

I am capable of really anything

anything...
and I mean it.

Uneori - de cele mai multe ori - ai nevoie de un sut in fund, pentru a realiza ceea ce stiai si iti era teama sa actionezi in consecinta.


Si, sutul a fost dat...sau parul(bata) in cap. :))


Stiu ca pot mai mult, si voi face mai mult... intr-o zi. Stiu ca nu este usor, dar mai stiu ca voi incerca si nu ma voi lasa pana nu voi reusi.
Nu sunt doar niste vorbe scrise aici pe blog...este ceea ce cred, si vreau, si urmeaza sa fac ceva pentru asta.

Daca viata iti da lamai, cere si tequila!
Pentru ca viata, in esenta ei, este frumoasa si merita traita. Chiar daca mai asculti o melodie hip hop cu prostii sau o balada de dor si jale...nu inseamna ca nu poti avea trairi intense, ca nu te poti bucura de viata sau ca nu iubesti.

Imi e dor de un club, de vibratiile inimii pe muzica, de o bere rece, de nisip si valuri mari care spulbera tot, de vantul rece pe varful unui munte ...

4 comentarii:

momo spunea...

uneori sau de cele mai multe ori? ca n,am inteles :D

Bia. spunea...

Daca ti-e dor, du-te, ce astepti? :P

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite http://taman.ro/ si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
Felicitari!