luni, 9 aprilie 2012

numele meu indian

Akash este numele indian care se potriveste cel mai bine personalitatii tale.
Inspira libertate si exuberanta, cuvintele care iti definesc cel mai bine caracterul. Esti o persoana optimista, permanent cu zambetul pe buze. Glumele tale binedispun pe toata lumea si nimeni nu se poate plictisi langa tine. Nu iei viata prea in serios si te adaptezi cu usurinta schimbarilor.

2 comentarii:

Bogdan spunea...

ciudat nume. stea-de-mare, floare de colt, raza de soare... astea nume indiene :)

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com