duminică, 6 decembrie 2009

votati bine


Acum 20 ani, parintii nostri, bunicii nostri, fratii nostri...s.a.m.d. au luptat pentru a da jos un sistem. Pentru a da jos un partid. Pentru a trece de la comunism la democratie.
Pentru a trai intr-o lume libera, mai buna, mai puternica.

Noi acum ce facem? Vrem sa readucem ceea ce au dat deoparte acum multi ani cei care ne-au educat?

2 comentarii:

Rromeo spunea...

cel mai mare comunist e basescu, bashca si securist...:)))) comunismu'de care vorbesti nu mai sperie pe nimeni, sunt doar vorbe goale aruncate in vant, la fel ca o sperietoare din care nu a mai ramas decat 2 betze pe care ciorile se odihnesc...e o istorie apusa, neimpartasita de nici un partid existent, sau de oamenii lui...asa ca sa nu mai vorbim de politica daca nu ne pricepem .

raluka spunea...

o istorie apusa, a carei flacara inca mocneste acolo undeva, dar este nerecunoscuta(nu neimpartasita!) de nici un partid existent...se pare ca Basescu este pentru urmatorii 5 ani presedintele doar a jumatate din romani...si sunt mandra ca este presedintele meu! presedintele celor care gandesc! al celor care cred in libertate! al celor care stiu sa se afirme intr-un fel sau altul!..."if you look like a puppet/ move like a puppet/ you're nothing but a puppet/...if you walk like a puppet/ and talk like a puppet/you're cold as a puppet/and you're ruled by machines/"