vineri, 30 aprilie 2010

si .. daca nu eu/tu/noi, atunci cine!?

Viata iti apartine o singura data!!!!


asa ca ... e bine sa traim dupa cum simtim si sa luptam pentru acel ceva in care credem ...



Teatrul Metropolis ne aduce pe scena un proiect iesit din comun. Tocmai pentru ca ei cred! Cred in acest proiect, in drepturile omului, si in oameni in general.

Proiectul "Spune adevarul puterii" aduce in fata publicului 14 persoane private de libertate din Penitenciarele Ploiesti si Targusor. Ei au curaj in intuneric, curaj sa spuna adevarul si sa lupte pentru el.


Proiectul contine 51 de interviuri ale unor personalitati, interviuri realizate de Kerry Kennedy. Interviurile relateaza povestea de curaj a celui ce a luptat pentru libertate, si sunt prezentate sunt forma unor monologuri.
O jurnalista spune povestea unei tinere femei (apartinand credintei musulmane) care a fost condamnata la moarte de catre familia ei deoarece a fost violata de fratele ei; avocatul Bruce Harris apara drepturile copiilor strazii din Guatemala si a incriminat politia pentru uciderea unui copil; Maria Priskakova este prima femeie din Rusia care a infiintat o linie telefonica pentru raportarea cazurilor de violenta domestica...

Este impresionant intregul proiect. Felicitari Metropolis!

Niciun comentariu: