duminică, 22 decembrie 2013

Populaire

regia: Régis Roinsard
Distributia: Romain Duris, Déborah François

Rose Pamphyle este o tanara ambitioasa care isi doreste mult mai mult de la viata. Pleaca din micul ei oras uitat de lume in marele oras Lisieux, regiunea Normandia si se angajeaza ca secretara.
In imaginea de mai jos este surprinsa scena care mi-a placut cel mai mult din tot filmul. Cand o sa-l vedeti, o sa intelegeti de ce. Este o aiurita simpatica.


Louis Echard, seful ei, are un spirit competitiv inascut si cand observa viteza extraordinara de a bate la masina a lui Rose, o inscrie intr-un concurs de dactilografie. Se autodeclara antrenorul ei, o gazduieste la el in casa si incep antrenamentele. Are de batut la masina de scris 12 romane, de doborat recordul de 512 caractere pe minut, trebuie sa alerge mai repede decat merge el cu bicicleta, s.a.
Louis Echard isi doreste sa o transforme pe Rose in cea mai rapida dactilografa din lume, doar ca lucrurile se complica atunci cand cei doi se indragostesc.




Pentru a ajunge acolo sus unde iti doresti intotdeauna trebuie sa faci sacrificii. Este nevoie de multa vointa, mult antrenament, tarie, curaj, spirit competitiv si alura de invingator. 


O frumoasa comedie frantuzeasca distribuita in Romania de Independenta Film, din 20 decembrie in cinematografe.

Niciun comentariu: