duminică, 26 august 2007

Astazi stiu cine sunt!

Astazi am aflat cine sunt, ce reprezint, care este adevarata valoare a mea!
Stiu ce pot si ce vreau in viata, si de ce nu am obtinut asta pana acum!

Tot ceea ce realizam in viata, daca nu stim sa pastram este pentru ca nu avem nevoie de acel ceva, pentru ca stim ca meritam ceva mai bun, si ca suntem capabili de a obtine acel ceva mai bun!

Fiecare este valoros in felul lui! Fiecare merita ceva mai bun, decat ceea ce are. Important este acum fiecare om in parte, daca ramane cu ceea ce a obtinut pana in prezent, sau daca este constient de capacitatile sale, si merge mai departe pentru a obtine ceea ce merita cu adevarat.

Tu ce zici?Atunci cand pierzi ceva, cu sau fara vointa ta, plangi dupa acel ceva, sau esti constient ca trebuie sa lupti mai departe cu viata si sa obtii ceva mai bun, si mai bun si tot mai bun...

Astazi am realizat cine sunt, si ce pot si vreau sa lupt mai departe pentru a obtine acel cel mai bun ceva din viata unui om!!!

3 comentarii:

delia spunea...

buna,
mi-a placut acest articol fff mult,pt ca pe undeva ma regasesc si eu.Bravo!imi place ca te preciezi la adevarata valoare si ca aspiri la mai mult.Asa este plangem dupa acel ceva pt ca poate asa este natura omului ,pt k asa simti ,sa-ti descarci sufletul cumva ...si printre lacrimi si durere mai poti inca sa realizezi ca nu merita atata osteneala ,ca trebuie sa lupti din rasputeri "sa obtii ceva mai bun si mai bun si tot mai bun" (pacat insa ca regretul totusi ramane pt ceea ce ai pierdut).
nu te cunosc,nu ma cunosti,mi-au placut articolele tale si imi place si descrierea ta..."vesela ,sweet,optimista puternica" - foarte tare!!!!iata ca mai exista si astfel de persoane.
papa si mult succes!

raluka spunea...

Multumesc mult Delia pentru comment!:) Mult succes si tie, si sa lupti pentru mai bine si sa fii puternica!

delia spunea...

mersic si eu pt sfaturi...numai k nu am cum sa-i spun acele lucruri unei persoane care este lipsita de sentimente,care trece printr-o perioada dificila din pct de vedere personal si care nu se mai poate atasa de cineva;or fi scuze ,n-or fi....nici eu nu stiu ...
pup