duminică, 5 august 2007

dragoste

crede cineva in dragoste la prima vedere?
exista dragoste la prima vedere?
ce trebuie facut cand simti asta?astepti sa treaca ceva timp sa vezi daca te mai gandesti la acea persoana si daca te mai gandesti incepi sa o cauti si sa faci ceva?dar s-ar putea sa te inseli...sa te gandesti la acea persoana doar pentru ca nu ai apucat sa o cunosti mai bine...
dar daca si tu si celalalt sunteti timizi si nici unul nu face nimic la prima vedere ce este de facut?
ce poti face atunci cand intalnesti o persoana si simti ca poti realiza un viitor impreuna cu acea persoana, poti modela viata in doi, si vrei sa cunosti mai bine acea persoana, dar nu stii cum sa faci si ce sa faci...si doar speri si visezi?
este ceva de facut?sau ramane timpul si destinul sa decida pentru tine?
daca nu faci un pas in fata si nu incerci este posibil sa regreti; dar poti regreta si daca faci acest pas si ajungi sa fii ranit.
nu poti stii daca celalalt are pe cineva sau nu; nu poti stii cat de bine te poti intelege cu acel cineva; si nu poti stii daca acel cineva simte acelasi lucru
si atunci ce faci?
fugi din calea dragostei, sau faci un pas inainte in calea dragostei fara teama ca vei fii ranit?

3 comentarii:

eu adik eu spunea...

dragostea e ceva care vine de la sine .. poti lupta pt ea, dar lupta poate semana la un moment dat cu prinderea unui fulg care pluteste alene in aer .. cu cat vrei sa te apropii mai mult de el, cu atat se departeaza mai tare. anumite chestii nu tin numai de vointa si negociere, cat mai mult de intamplare. cel putin asa imi place sa cred. regards.

Dorin spunea...

Cine nu ar vrea sa intalneasca dragoste adevarata?! Fie si numai pt a putea vb desprea ea si a te numara printre norocosii ce au trait-o.
Insa trebuie sa vina din partea amandorura.Asta presupune sa fie dragoste la prima vedere.
Si atunci nu mai trebuie sa astepti, sa faci vreun pas inainte ci doar sa te bucuri.
Daca nu inseaman ca ai acumulta un bagaj sentimental ce asteapta si cel mai mic gest, care sa-ti para ca o invitatie, pt a se deschide.Lucrurile frumoase si durabile vin cand nu le cautam.
Cu cat fortam cautarea cu ata mai mult semanam cu cei din reclama de la Sprite.

Anonim spunea...

Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intodeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire.