joi, 30 octombrie 2008

traieste cele mai frumoase clipe


Este minunat sa treci prin locuri asemenea celor din imagine. Si este frumos sa simti natura, sa simti linistea din jur, libertatea, lipsa grijilor...Si mai stiu ca este pacat sa nu pastrezi amintirea lor, si nu doar in memoria ta, si in fotografii.

In etapa 13 a concursului superblog 2008, eu iti propun sa ne uitam impreuna pe site-ul eMAG. ro la camere de filmat si aparate foto. Uite un aparat foto digital Canon EOS 450D + obiectiv EF 18-55 mm IS, 12.2MP. L-ai gasit? Nu-i asa ca este o oferta cu adevarat buna?

Ia uite! Iti ofera cadou si un card memorie Transcend Secure Digital de 4GB!

Imaginile superbe sunt simplu de realizat, iar procesorul de imagine DIGIC III ofera conversie pe 14 bitzi, fata de 12 bitzi ale celorlalte aparate din aceeasi clasa.

Odata cu lansarea acestui nou aparat, Canon a introdus sistemul EOS Integrated Cleaning System; in locul vechilor metode de eliminare a prafului.

Cu Canon EOS 450D poti sa fotografiezi rapid orice iti doresti tu. Are un timp de pornire de doar 0,1 secunde, fotografiere continua cu 3,5 fps si un mod burst de 45 de frame-uri care face posibila captarea de scene dinamice fara a rata nici un moment.

waw, minunata tehnologia asta nu?

Blitz integrat, focalizare atat automata cat si manuala, formatul imaginilor este "jpeg" si "raw", iar ca efecte are atat standard-ul foto cat si portrait, landscape, neutral, faithful, monochrome.
Acumulator Li-ion LP-E5, ecran LCD 3.0 inch si iesire USB.

Cele mai frumoase amintiri in imagini le poti avea cu acest Canon. Amintiri cu locuri prin care ai umblat, locuri la care ai visat, locuri care iti plac mult, locuri in care iti doresti sa mai ajungi, locuri pe care vrei sa le arati prietenilor, familiei. Dar nu numai amintiri cu locuri de vis, ci si amintiri frumoase cu prieteni dragi, fosti si/sau actuali colegi de serviciu, de scoala, de petrecere.

Iti poti creea viata ta in imagini. Momentele dragi si frumoase ale vietii tale in cele mai calde culori si le poti retrai ori de cate ori simti nevoia.


Uitandu-ma pe site vad ca acest produs este pe stoc, asa ca ...
draga prieten,
cititorule,
eu nu mai stau pe ganduri si ma retrag sa dau o comanda pe emag.

Pe curand!

Niciun comentariu: