sâmbătă, 15 noiembrie 2008

-A-M-D-




Mi-a placut enorm de mult filmul "Deja-vu" cu Denzel Washington, insa acest deja-vu legat de etapa 16 si 17 a concursului nu prea ma incanta.

Simt ca nu pot scrie mai mult despre produsele AMD decat am scris in articolul precedent.

Si cum nu prea imi place sa repet...pentru ca taticul meu avea o vorba: "popa la biserica nu repeta de 10 ori pentru o baba surda" ... cine vrea sa ma lase sa scriu ce am de spus sa citeasca articolul online, cine nu...sa nu treaca peste si sa-l printeze ca sa-l citeasca:P


Fiecare produs AMD are un raport foarte bun calitate/pret.


Procesoarele AMD Phenom X3 sau X4 sunt procesoarele triple-core, respectiv quad-core, lansate de AMD. Pentru necunoscatori triple-core si quad-core inseamna trei nuclee si patru nuclee. Aceste procesoare multi-core ating performanta de a rula aplicatii multiple, precum si aplicatii avansate in Vista.


Placile video AMD - ATI Radeon HD 4800 sunt perfecte pentru consumatorii de resurse grafice si pentru impatimitii jocurilor pe calculator. ATI Radeon HD 4800 are o putere de procesare de aproximativ 1 teraflop ( = 1000 de miliarde de operatii in virgula flotanta pe secunda).


Chipsetul cu grafica integrata 790GX. Cel mai mare plus al acestei placi de baza este southbridge-ul, SB750. Chiar daca nu aduce peste SB700 decat suportul pentru RAID 5, toate problemele intalnite la vechiul southbridge au fost eliminate, iar performantele au fost ameliorate.


Pasionati de jocuri si video in high definition mai mult ca sigur trebuie sa aiba notebook-urile AMD seria ATI Radeon HD 3000. Aceste laptouri iti ofera calitatea reala HD prin procesare grafica oricat de pretentios esti atunci cand lucrezi sau te joci.


Fiecare produs AMD are avantajele lui, fie ca esti pasionat de jocuri, fie nu poti pleca de la office fara "teme pentru acasa" ( de drag sau obligat-fortat), AMD este alaturi de tine in cele mai bune variante. Toate acestea le puteti gasi in magazinele romanesti online, precum: arigo.ro; emag.ro, magazinultau.ro...si multe altele pe care le-am mai amintit in articolele scrise pana acum pentru pcnews.

Alege produsul AMD care te caracterizeaza!!!


4 comentarii:

Iaţcu spunea...

Ce se poate comenta la un asemenea articol?
Nu sint un impatimit a lui nenea intelu' asa ca o sa fiu d'acord cu ceea ce scrii tu acolo. Dar ma intreb cu ce scop. Iti ies bani de mare, ski sau parinaj artistic?
Daca am nimerit-o, ce pana mea mai cauti la [bip, biiip]..ţia_

raluka spunea...

Dragul meu domn,
aceste articole tehnice sunt scrise pentru concursul pcnews.ro si nu stiu daca visez neaparat la premiul cel mare, cat visez sa fie apreciat ceea ce scriu, si poate pe viitor sa imi iasa bani de patinaj din asta...
nu stiu nici eu ce mai caut la (bip, biiip)..tia_ chiar daca nu ai nimerit-o

Anonim spunea...

am si io raluka o kuriozitate: ce,i aia: "(bip, biiip)..tia_" - suna asa "maretz"

raluka spunea...

"(bip, biiip)..tia" = "(hidro,construc)..tia" ( fost TCH)