vineri, 2 ianuarie 2009

micutza paparazzo


Imi place mult fotografia, si cred ca cei care ma cunosc stiu deja acest lucru. Imi place sa calatoresc mult si sa pastrez in imagini locurile frumoase prin care am trecut si peisajele superbe pe care le-am vazut.


Nu imi place foarte mult sa apar eu in poze, pentru ca nu sunt fotogenica. Poate, totusi, un aparat bun si un fotograf si mai bun,vor reusi odata sa-mi faca niste poze "stralucitoare".


Ar trebui sa vorbesc acum despre aparatul meu foto, insa momentan ceea ce ma ajuta pe mine sa fac poze este chiar telefonul meu. Nu este telefonul perfect, si nu scoate imagini impecabile, mai ales noaptea cu tot "night mode on" pozele nu ies deloc bine. Dar, atunci cand pleci pe neasteptate undeva, telefonul este singurul pe care nu uiti sa-l iei cu tine.


Imi place sa fiu un mic spion, micuta Mata-Hari.
Intr-o zi am fost cu niste facturi la o firma colaboratoare. Persoana de contact de la respectiva firma era nou angajata si in convorbirile telefonice era foarte intepata. Drept pentru care toti cei din birou doreau sa vada cum arata.
Ajunsa acolo, doamna respectiva m-a pus sa astept: ca are de dat niste telefoane, de rezolvat ceva chestiuni urgente, si stand asa pe scaun in fata biroului ei imi vine geniala idee de a-i face o poza. Bineinteles ca am scos sunetul, si doamna respectiva nu si-a dat seama ce am facut eu cu telefonul, si asa au putut sa o vada " la fata" si colegii mei din birou. :)

Din motive usor de banuit, nu pot posta imaginea doamnei.


3 comentarii:

Iaţcu spunea...

Aoleoo unde te arunci. Auzi la ea D3X !
Da D60-ciu meu ce-o avea??
Avind in vedere ca-s si un "fotograf bun", modest si tirziu acasa, te pot ajuta in de chestiile ce te framinta.
Ar fi un amanunt nesemnificativ. Dar ti-l spun la ureche sa nu vada mama ca-mi plac nudurile!

Anonim spunea...

Doamne! ralukaaa! iar te,ai apukat de din astea?? m,ai speriat, kredeam k akum te,ai apukat din propria,ti initiativa,,,norok k ai skris l sf. e pt "Concursul X". Am o intrebare: cate etape are?:P

Dungha spunea...

Visezi frumos dar sa stii ca acel aparat chiar nu face fotografii singur - iti recomand cu mare drag un D80 si apoi te poti gandi la un D3X... INCEARCA!