vineri, 21 mai 2010

pregatirea pentru vacanta

Marioara si Costel pleaca in vacanta la Bulgari. Copiii le-au facut cadou de Sf. Constantin o vacanta la mare in strainatate. Mai ales ca au si weekend prelungit, fiind Rusaliile.
Cum isi faceau ei asa bagajele ce se gandeste Costel:
- Marioara, trebuie sa facem cat mai multe poze acolo sa le aducem copiilor, sa le multumim si sa vada cat de mult ne-a placut acolo.
- Da, Costele, este o idee nemaipomenita, dar...ai tu aparat?
- Marioara...mergem si cumparam! Din economiile noastre...si apoi putem sa-l daruim baiatului, sa filmele locurile pe unde ajunge in delegatii. Sa mai vedem si noi altceva. Stiu eu un magazin bun: sigmanet. L-am vazut la varu pe internet. Mergem la el, ne uitam si comandam. Il aduc baietii direct la noi acasa.
- Hai la vara-tu' Costele sa vad si eu minunea de care vorbesti tu acolo.

Ajunsi la varu Ion, Marioara si Costel intra pe internet, se uita pe diverse magazine online, raman la sigmanet pana la urma cum a spus Costel, dar se gandesc ei mai bine si aleg sa isi achizitioneze o camera video, in locul unui simplu aparat foto. Este mult mai frumos sa filmeze valurile marii, turistii din Bulgaria dar si pe locuitorii tarii, hotelul, imprejurimile; nu doar sa faca niste poze.
S-au uitat peste oferte si au gasit cea mai buna oferta pentru ei:

In primul rand pretul este accesibil pentru cei doi: 1000 lei. 1065 de lei, mai exact. Au niste banutii stransi la CEC asa ca isi pot permite sa o cumpere pe loc.
Camera are o memorie interna de 4 GB, deci cei doi pot filma in voie imprejurimile. Iar daca cumva filmeaza mai mult de cei 4 GB, pot inregistra mai departe linistiti pe un memory stick.
Are un zoom optic de 6ox si cel digital este de 2000x.
Lentile: Carl Zeiss Vario-Tessar
Expunere: Twilight / Sunrise & Sunset / Fireworks / Landscape / Portrait / Spotlight / Sports (numai pentru filmare) / Candle / Beach / Snow
Timp de expunere: 1/3 - 1/3500
Baterie: Lithium-Ion NP-FH30
Audio: Dolby Digital 2 canale
Conectare: USB, S-Video, Audio/Video

Si nu are decat 240 g. Nu va fi grea in bagaj. Iar culoarea a ales-o Costel. Culoarea lui preferata: albastru.


Si daca tot sunt la varu si pot folosi internetul, s-au inscris si la concurs. Sa aiba si ei un calculator acasa unde sa poata instala internetul, sa faca si alte cumparaturi online. Abia au prins gustul, si nu il pot deranja toata ziua pe varu. Iti doresti un produs? Poti sa-l iei gratis de la SigmaNET!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo fato! Nota 10 pt. compunere, m-ai binedispus. Citind mi-am adus aminte de piesele de teatru pe care le pregateam la sfarsitul claselor primare.

raluka spunea...

:) Multumesc

Ilinca Droboteanu spunea...

Buna ziua,

Numele meu este Ilinca Droboteanu

Am obsevat ca ati participat la alte concursuri pe blog.

Va invitam sa va inscrieti si la concursul nostru. Oferim ca premiu un week-end de vis la Moeciu, iar tema concursului este: cea mai frumoasa amintire despre zapada. Castigatorul se va desemna prin tragere la sorti.

Pagina concursului:
Concurs Vile Pensiuni.