joi, 20 octombrie 2011

noul Yaris,

si timpul trece mai placut!

Dintotdeauna m-au fascinat masinile. De cand stiam doar de Olcit si Dacia 1310. Acum imi plac si mai mult, pentru ca nu trebuie sa te lupti cu volanul pana virezi, ca la vechea Dacie. Este mult mai simplu in ziua de azi.
Si pe zi ce trece apare cate o imbunatatire, si masina este din ce in ce mai performanta, si condusul este mai usor si mai placut.

Spre exemplu, Toyota Yaris Noua Generatie aduce dotari superioare: camera video pentru marsarier, VSC(vehicle stability control) si sistem multimedia cu ecran tactil Toyota Touch.
Sistemul multimedia Touch and Go, disponibil ca optiune, permite conectarea la telefonul mobil, trimiterea de sms-uri, cautarea de puncte de interes si multe alte functii inovatoare, totul cu un consum minim de combustibil si emisii de noxe reduse.
Tocmai de aceasta, Toyota a primit titlul de "brand-ul cel mai verde".
In acest sens, incepand cu anul 2012, Toyota Yaris va avea o varianta Hibrid. Toyota s-a dedicat dezvoltarii sistemelor hibride ca factor de baza al tehnologiei de fabricare a masinilor ecologice, combinand diverse surse de putere: energie alternativa, motoare Diesel, motoare electrice sau pe benzina.

Astfel, timpul trece mai placut la volanul noului Yaris. De ce? Pentru ca, in primul rand, exista confort. Interiorul este spatios, luminos si confortabil, atat pantru sofer cat si pentru ceilalti pasageri.
Cand mergi dimineata catre serviciu, si stai mult la semafoare si in intersectii, esti confortabil in masina ta, iti bei cafeaua, asculti muzica, si eventual iti verifici mail-urile pe telefon. Iar cand ajungi la birou te apuci direct de munca, nu mai pierzi timpul cu barfa de la cafeaua de dimineata, sau cu citirea mesajelor primite pe mail.
Seara, cand te intorci obosit de la serviciu, prin traficul nebun din marele oras, esti confortabil in masina ta, asculti muzica si te relaxezi, si pana ajungi acasa au disparut toate problemele de peste zi de la serviciu.
Cand pleci in weekend cu familia, va simtiti bine cu totii, si ajungeti veseli si relaxati la destinatie. Este spatiu suficient pentru fiecare pasager, confortul dorit de fiecare si siguranta.

Apoi, e bine stiut, ca Toyota respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate.
Deci, prin urmare si asadar, cum sa nu treaca intr-un mod placut timpul tau intr-o Toyota Yaris, cand te simti confortabil si ai siguranta? Cele doua lucruri foarte importante cand esti in trafic.


Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa nr. 8.

Niciun comentariu: