marți, 25 octombrie 2011

un cadou pentru Daniel

Daniel este un baietel deosebit. Ii place la scoala, invata bine si are note mari; ii place sa se joace si sa comunice cu ceilalti copii; o ajuta pe mama lui la treburile casnice; ii place sportul, muzica si calculatorul. Bineinteles, in zilele noastre nu exista copii carora sa nu le placa sa stea la calculator. Insa Daniel este altfel. El stie cand este timpul sa isi faca temele, cand trebuie sa o ajute pe mama lui si cand si cat este bine sa stea pe calculator. Ba, mai mult decat atat, nu doar se joaca pe calculator, el este interesat de tot ce inseamna IT&C si ii place sa invete mai multe si mai multe.

A aflat de noile procesoare AMD APU si de noua tehnologie AMD Radeon™ Dual Graphics, si isi doreste si el o placa video cu noua tehnologie.

Parintii sunt modesti, si nu isi permit sa ii achizitioneze cele mai noi procesoare si echipamente IT, biciclete, haine, etc. Ne-am gandit sa-i facem o surpriza. Asadar, echipa noastra a mers la el acasa, sa stea de vorba cu el, sa afle ce este aceasta noua tehnolgie si de ce isi doreste asa mult una.

- Buna Daniel.
- Buna ziua! Imi pare bine sa va cunosc! Poftiti!
- Multumim! Si noi suntem incantati sa te cunoastem!

....

- Sa trecem la subiect. Vorbeste-ne, te rog, despre noua tehnologie AMD Radeon™ Dual Graphics.
- Tehnologia AMD Radeon™ Dual Graphics foloseste combinat doua placi grafice AMD Radeon si APU AMD. Astfel, aceasta platforma ofera niste imagini desavarsite.


- Pentru ce procesoare AMD este aceasta tehnologie disponibila?
- Este disponibila pentru procesoarele AMD din seria A: A4, A8; APU (Accelerated Processing Units). Pentru asta aveti nevoie de o placa video AMD Radeon™ HD 6000 si de sistemul de operarea Windows 7.


- Daniel, ce avantaje iti aduce aceasta noua tehnologie, ca si utilizator?
- In primul rand, iti aduce realitatea la tine pe desktop, datorita graficii performante.
Nu numai gamerii se pot bucura de aceasta tehnologie, ci si pasionatii de fotografie. Si este rapid, cu 25% mai rapid decat orice alt procesor grafic. Si costurile sunt mai mici.


- Multumim Daniel. Ai facut o prezentare foarte la obiect. Uite ce avem noi pentru tine!!
- Yuppy!...multumesc mult! Nu ma asteptam la asta! Sa mai veniti pe la mine, poate ne jucam impreuna!


Acest articol este scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa nr. 11.

Niciun comentariu: