vineri, 19 iulie 2013

un cadou surpriza de ziua ei

Marti dimineata. Alec se trezeste agitat, cu doua ore mai devreme decat de obicei. Sambata este ziua Monei, prietena lui, si vrea sa-i faca o surpriza placuta.

In weekend pleaca impreuna intr-un city break, asa cum obisnuiesc cu fiecare ocazie pe care o au: ziua ei, ziua lui, ziua in care s-au cunoscut etc. Le place sa calatoreasca, sa vada locuri noi, sa cunoasca oameni frumosi, si sa faca multe poze pe care sa le vada impreuna apoi. Pe langa city break-ul la Berlin, Alec vrea sa-i faca si o mica surpriza. Nu stie ce, Mone este o fire rebela, dar serioasa; romantica, dar realista; ii plac lucrurile simple, dar care au ceva aparte. Trebuie sa fie ceva deosebit, asa ca ea; ceva care sa o caracterizeze, un cadou pentru o femeie speciala. S-a gandit la un roman nou, sa citeasca pe avion, dar este prea putin. S-a gandit la un album de arta, dar lucruri de genul acesta de regula achizitioneaza de la muzeele pe care le viziteaza impreuna. S-a gandit la o bijuterie, sau un parfum. Dar cauta in continuare ceva mai deosebit.

Mone nu se mai asteapta sa primeasca ceva de ziua ei, voucherul cu un city break este mai mult decat merita. Inca doarme si viseaza la zilele de libertate si nebunie alaturi de Alec.
Dar lumina laptopului o trezeste.
 - Ale..de ce nu dormi? Esti bine?
 - Da, draga mea. Sunt bine. M-am trezit mai devreme sa termin un brief pentru job. Trebuie sa las toate documentele in regula cat sunt plecat. Dormi mai departe.
Muah, Muah se aude usor, si Mone adorme imediat.

Alec deschide iLUX.ro. Nu se asteapta sa gaseasca ceva tocmai aici, a ajuns pe aceasta pagina cautand cuvantul "lux", caci luxul se potriveste cel mai bine divei lui. iLUX este un magazin online de cadouri de lux personalizate.
Interesant. Se uita putin prin produsele magazinului, produse frumos prezentate, cand..ochii ii sclipesc de bucurie. Doar nu striga "Evrika" sa o trezeasca pe Mone. A gasit un portofel de dama din piele parca creat special pentru ea. Din piele, colorat, avand un desen cu fluturasi - fluturasi care reprezinta libertatea, dorinta de a calatori in zbor peste toate. Sistemul sau de inchidere este o bareta de piele cu capsa, si are o multime de compartimente si buzunare.


Cu siguranta acesta este cadoul potrivit pentru ea. O sa puna in el voucherul, si niste banutii cu care Mone sa-si ia un suvenir de le Berlin.
Abia asteapta sa vada cat de surprinsa o sa fie Mone.

Acum se poate intinde si el langa Mone, sa mai doarma un pic. O strange usor in brate; este atat de bucuros acum.
Baz baz. Suna alarma telefonului. Abia atipise Alec si trebuie sa se trezeasca. Dar nu mai conteaza oboseala. E fericit. O sa-i faca o surpriza frumoasa iubitei lui.

Niciun comentariu: