duminică, 26 ianuarie 2014

The Nut Job 3D

Sambata dimineata am plecat in goana dupa alune. Mi-am pus ochelarii 3D si am pornit la drum alaturi de Andreea Marin, Daniel Buzdugan si Mircea Solcanu.

alaturi de Daniel Buzdugan, cel care a imprumutat vocea sa veveritei Surly; 
fotograf Andrei Ciobanu

Actiunea animatiei se petrece intr-un orasel micut si frumusel, in Parcul Liberty.

Surly (voce: Daniel Buzdugan) este un veveritoi simpatic. Este independent, neastamparat si nepasator vizavi de regulile parcului.


Raccon (voce: Mircea Solcanu) este conducatorul comunitatii din Parcul Liberty. Pare nobil, insa este doar o fatada. In realitate Raccon cauta puterea si manipuleaza comunitatea in interesul sau.


Veverita Andie (voce: Andreea Marin) este protectiva, blanda si inteligenta. Ea isi doreste ca toata lumea sa se inteleaga si sa fie provizii de iarna pentru toti.



In urma unui accident nefericit Surly reuseste sa distruga toate proviziile de iarna ale comunitatii, astfel acesta este obligat sa paraseasca parcul. Acum Surly si prietenul sau sobolanul Buddy planuiesc sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune din oras. Cum Andie afla de planul acestora, incearca sa negocieze cu Surly in speranta ca poate obtine alune pentru intreaga comunitate.
Intelegerea este facuta, doar ca jaful nu este atat de usor.


The Nut Job: Goana dupa alune 3D este o adevarata aventura animata si amuzanta. O fabula despre bunatate, despre ce inseamna echipa si cat de important este sa-ti respecti cuvantul dat.
Din 24 ianuarie cei mici si cei mari pot viziona "goana dupa alune" a simpaticelor animalute din Parcul Liberty. Animatia este distribuita in cinematografe de Media Pro Distribution.


Niciun comentariu: