joi, 20 februarie 2014

Emigreisan drim

Sa emigram sau sa nu emigram? Aceasta-i intrebarea.



Emigreisan drim
Teatrul de Arta Bucuresti

dupa: "Tot de ce da" de Ioan Peter
regia: Bogdan Husanu
distributia: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu


Este cineva care nu s-a gandit macar o data in viata sa emigreze? Sa isi construiasca o viata mai buna pe alte meleaguri? Sa faca ceva in viata, sa fie fericit?
Dar .. oare .. afara este intr-adevar mai bine?


Trei prieteni au sansa de a lucra in Anglia. Nici nu stiu ce vor lucra acolo, dar asta nu conteaza prea mult.
Cu masina, cu trenul, innot, cu vaporul, facand autostopul sau castigand un cross, cei trei incearca sa treaca granita catre fericire.


Pentru a-si atinge visul cei trei prieteni trec prin situatii aberante.
In drumul lor intalnesc numai romani, sunt greu incercati de soarta si parca vamesul Sebastian (Liviu Cheloiu) ii bantuie peste tot.
Orice drum pe care il avem de strabatut in viata este presarat cu piedici si capcane, mai mari sau mai mici. Depinde de noi sa reusim sa trecem cu bine peste toate piedicile si sa evitam capcanele.

Ce credeti: reusesc cei trei prieteni sa ajunga in Anglia? Da, reusesc! Dar ce se intampla acolo este parca de neimaginat.


Cu un decor minimalist personajele ne prind in povestea lor reusind sa creeze imaginea unui compartiment de tren, imaginea marii, imaginea camerei de hotel etc.


O ora jumatate de ras. O comedie grozava despre granitele fericirii, visuri si prietenie, productie proprie a Teatrului de Arta Bucuresti. 
Teatrul de Arta Bucuresti este situat pe Str. Sfantul Stefan la nr. 21, zona Izvorul Rece. Este un loc deosebit, altfel. Intr-un spatiu micut si modern, placut si primitor, o echipa tanara si talentata va asteapta cu un repertoriu inedit.
Spectacolele TAB sunt radiografii ale societatii noastre, ale vietii noastre. Vei regasi parte din povestea ta de viata in povestea personajelor. Vei rade de comicul de situatie sau de caracter. Si vei pleca cu gandul ca trebuie sa reusesti sa schimbi ceva in bine in povestea ta.

Imagini: pagina de facebook TAB

Niciun comentariu: