joi, 12 iunie 2014

22 Jump Street

Dupa frumoasa aventura din liceu (21 Jump Street), ofiterii Jenko si Schmidtz sunt nevoiti sa lucreze sub acoperire intr un colegiu local. Fiecare dintre ei isi aduce aportul in aceasta misiune in propriul sau stil creativ, dar pe cai diferite. Jenko este tipul cool caruia ii place sa se distreze si isi intalneste "fratele de suflet" in cadrul echipei de fotbal a colegiului, pe cand Schmidtz isi croieste propriul sau drum in grupul boemal colegiului unde o intalneste pe Maya.

Desi sunt doua persoane mature (boboci batrani) acestia parca isi pierd mintile in atmosfera de colegiu si se vad nevoiti sa lupte din greu pentru parteneriatul lor.


Imi place foarte mult Channing Tatum si nici de data aceasta nu ma dezamagit. Este adorabil si a reusit o interpretare impecabila distrandu-se exact ca un adolescent in timpul facultatii.

Avand in vedere ca sunt studenta la medicina tare mi-ar fi placut sa ii vad in actiune in 23 Jump Street sub acoperire la facultatea de medicina .
23 Jump Street medicine 
24 Jump Street marine .. si tot asa.
Cum va place Jump Street acum?O alta adresa de pomina. Un alt film de pomina. O extraordinara comedie la care se rade mult.

22 Jump Street 

Regia: Phil Lord, Christopher Miller

Distributia: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Richard Grieco, Amber Stevens, Caroline Aaron

Din 13 iunie in cinematografe 22 Jump Street este distribuit de InterComFilm Distribution.

Niciun comentariu: