joi, 19 iunie 2014

Blended

Blended este o comedie care ii are in plin plan pe Lauren (Drew Barrymore) si Jim (Adam Sandler). Lauren are doi baieti si a divortat recent din cauza infidelitatii sotului, iar Jim are trei fete si este vaduv.
Amandoi au fost casatoriti o lunga perioada de timp si nu se simt pregatiti sa cunoasca lumea, sa iasa la intalniri, insa la presiunea prietenilor cei doi se lasa convinsi sa mearga la un blind date.
Intalnirea se doveste a fi un fiasco total si in locul unui nou inceput cei doi hotarasc sa se concentreze pe copii, ei fiind cei mai importanti in acest moment. Insa viata ne rezerva multe surprize si fara sa banuiasca nimic Jim si Lauren ajung sa-si petreaca vacanta de primavara in Africa, impreuna.


Cele doua familii sunt nevoite sa imparta acelasi apartament, astfel ca ajung sa petreaca mult timp impreuna. Jim si Lauren au posibilitatea sa o ia de la inceput in Africa, unde ajung sa se cunoasca si sa realizeze ca nu sunt atat de diferiti pe cat credeau.
Baietii ii dau mari batai de cap mamei lor, astfel ca Jim o ajuta pe Lauren si la randul ei, Lauren il ajuta pe Jim cu fetele lui.

Cei sapte trec prin numeroase patanii amuzante si aproape ca arata ca o adevarata familie.
Blended este un film despre familie, copii, dar si iubire, creand un echilibru intre toate acestea. Filmul reuseste sa aduca atat emotia in sufletele oamenilor, cat si un zambet pe fata lor.


Blended
Regia: Frank Coraci
Distributia: Drew Barrymore, Adam Sandler

Drew Barrymore si Adam Sandler sunt cuplul perfect pe ecrane, felul in care acestia intra in pielea personajelor este de o naturalete aparte. Au mai jucat impreuna in 50 First Dates (2004) si The Wedding Singer (1998). Mi-ar placea sa-i vad mai des impreuna in astfel de filme, desi imi place si cuplul Adam Sandler - Jennifer Aniston (Just go with it, din 2011).
Frank Coraci a regizat si filmul "The wedding Singer", stiati? V-a placut acel film? Eu chiar imi doresc sa vad mai multe astfel de comedii, imi plac mult.

Din greseala impreuna a fost filmat in mare parte in Africa de Sud.
Filmul este distribuit de Media Pro Distribution, din 20 iunie in cinematografe.

Niciun comentariu: