joi, 12 iunie 2014

Chef


Carl Casper este" El Jefe" un bucatar renumit care isi pierde postul de chef la un restaurant cu renume. Acesta doreste sa evolueze si sa duca arta culinara la un alt nivel, insa seful sau (patronul restaurantului) nu este de aceeasi parere fiind convins de meniul existent deja, in ciuda criticilor dure din ultimul timp.

Carl Casper (John Favreau) ajunge in pragul disperarii, este divortat, fara job, fara bani si nici o oportunitate la orizont; insa viata ne demonsteaza din nou ca de fiecare data cand ni se inchide o usa  ar trebui sa cautam geamul deschis. Astfel Chef Carl ajunge sa-si traiasca adevaratul vis de a gati ce isi doreste si de a incanta lumea cu mancarurile sale.

Alaturi de fosta sa sotie, Inez (Sofia Vergara), de fiul sau Percy (Emjey Anthony) si un bun prieten Martin (John Leguizamo) reusesc sa aduca un alt farmec gastronomiei printr-un restaurant rulota .Aceastia trec printr-o serie de peripetii intr-o calatorie superba care in final se dovedeste a fi cel mai bun lucru care li se putea intampla. Va vine sau nu sa credeti, dar un restaurant mobil poate uni o familie si ne arata adevaratele valori ale vietii.

Mi-as dori si eu o rulota restaurant  cu care sa calatoresc prin toata Europa, sa fac placinta cu mere si scortisoara la toaster cu inghetata de casa, gososi sau negresa, nu de alta dar sa guste si francezii sau nemtii din bunatatile noastre.

Chef este un film despre curaj, puterea de a te ridica cand esti la pamant si a nu rata nici o oportunitate, desi nu este cea mai stralucita optiune de la inceput.


Chef

Regia: Jon Favreau 

Distributia: Jon Favreau, Sofia Vergara, Scharlett Johansson, Oliver Platt, Emjay Anthony, Dustin Hoffman, John Leguizamo 

Filmul Chef este distribuit din 13 iunie in cinematografe de Ro Image 2000


Niciun comentariu: