joi, 9 august 2007

imn

"no pares"-dulce maria(RBD)...frumoasa melodia, minunate cuvinte



ar trebui sa fie un imn pentru noi toti!



traieste-ti viata, nu renunta la visele tale, fa-le sa devina realitate, oricat de imposibile sunt ele...

E cineva acolo sus care ne ajuta pe fiecare in parte sa adunam mijloacele necesare pentru a ne indeplini visele.

Regina Izabela i-a spus astfel lui Cristofor Columb:"Pluteste drept inainte, si daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala!"

In viata important este sa stii ceea ce-ti doresti cu adevarat, sa stii sa lupti pentru ceea ce vrei sa ai, sa stii sa astepti cand este nevoie, si sa stii sa te bucuri si sa multumesti atunci cand realizezi ceea ce ti-ai propus.

Nimeni si nimic nu poate sta in calea ta, nimeni nu iti poate ingradi libertatea, nimeni nu are dreptul sa te manipuleze, sau sa iti spuna ce ai de facut in viata!Asta numai tu poti stii cel mai bine, si doar tu trebuie sa decizi ceea ce iti doresti sa faci in viata, cat esti dispus sa sacrifici, si pana unde vrei sa ajungi. Numai tu spui stop, numai tu poti stii cand visul este indeplinit, iar tu esti multumit si implinit.
Numai tu te poti cunoaste indeajuns de bine incat sa stii ce trebuie facut pentru a fii fericit.
O viata avem:de ce trebuie gandita fiecare miscare pe care o facem?
de ce trebuie sa nu facem un lucru pentru ca nu convine persoanei x, sau de ce trebuie sa facem un lucru pentru ca asa vrea persoana y?
Noi trebuie sa facem doar ceea ce vrem noi sa facem, este dreptul nostru sa traim asa cum numai noi stim, si tineti minte ca traim o singura data viata asta. De ce sa nu ne-o facem cat mai frumoasa, si sa nu luptam pentru visele noastre?
De ce sa ne pierdem in drumul spre succes, sa ne oprim sa ne odihnim si sa uitam sa ne ridicam si sa mergem mai departe?
De ce sa fim condusi de cei din jurul nostru si sa nu stim ca putem spune oricand ceea ce gandim, si sa facem ceea ce ne dorim?
De ce nu stim ca TOTUL ESTE POSIBIL. conteaza doar sa vrei.
Oricand putem renunta la ceea ce avem si o putem lua de la capat frumos, simplu, fara minciuni, manipulari, santaje, negocieri...doar indeplinindu-ne visele!
Acestea sunt de fapt viata noastra, pe care fiecare o traieste mai mult sau mai putin, in functie de cat s-a odihnit pe drum!

Niciun comentariu: