luni, 16 septembrie 2013

About time

Cristian a fost la film. La filmul "About time". Sa vedem ce spune el: 
Un film cu o tema  veche, mereu in actualitate...Cum ar fi daca ai putea calatori in timp?       
                 
Este folosit in atatea sensuri...Era timpul sa vii, te asteptam de atata timp...Era timpul sa schimbi ceva, nu  mergeau bine lucrurile...Era timpul sa iti ceri scuze, ai dat-o in  bara rau de tot...Toate  sensurile  negative.
Ce spuneti  despre singurul pozitiv: Era timpul sa lasi lucrurile asa cum sunt, sunt perfecte asa...
Tim, un tanar timid care incearca din toate puterile sa isi gaseasca marea iubire, afla de la tatal sau  secretul  calatoriei in timp. Il foloseste de multe ori, isi  gaseste iubirea, apoi realizeaza primul lucru important ca sa indrepte un lucru din viata sa sau a celor dragi trebuie sa renunte la un lucru minunat care i s-a intamplat. Pentru ca asta este viata..suis si coboras ....glorie si  decadere.

"Problemele reale sunt cele la care nici  nu ne gandim". 
Poate refuzam sa vedem evidentul pentru ca nu ne place, sau pentru ca ne blazam si consideram  totul venind de la sine. Poate unii din noi consideram ca traim intr-o lume perfecta si intr-un glob de sticla, pe principiul ar putea fi mai rau de atat.


In mod cert insa concluzia finala nu ar trebui sa fie decat: cea mai frumoasa zi este asa cum o traiesti  prima data, pentru ca doar atunci incerci cu adevarat sa faci din ea cea mai buna zi din viata ta!

Filmul "About time" este distribuit de Ro Image 2000 din 20 septembrie in cinematografe. 
Multumim Cristian pentru cronica. 

Niciun comentariu: