marți, 10 septembrie 2013

Webstock 2013

Pe 27 septembrie are loc Webstock 2013, conferinta dedicata social media din Romania.
Evenimentul, ajuns la cea de-a sasea editie, are loc la JW Marriott Grand Hotel, si este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

Sunt mandra ca sunt blogger acreditat Webstock. O sa ma fac auzita in timpul evenimentului, precum si dupa eveniment, la fel cum am facut la Digital Divas in partea I si partea a II-a.

Evenimentul incepe la orele 9.00. In prima parte a zilei vor avea loc doua sesiuni de conferinte ce vor oferi participantilor inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succes in social media; adaptarea la nou si oportunitatile actuale in industrie.
In partea a doua a zilei vor avea loc in paralel trei sesiuni:
Sesiunea Blogging unde vor fi prezentate tactici de crestere a brandului personal, importanta continutului unui blog si succesul in blogging;
Sesiunea Communication unde vor fi expuse practici de comunicare, sfaturi si idei pentru crearea si promovarea unor campanii de impact;
Sesiunea Mobile unde vor fi prezentate inovatiile tehnologice, monetizarea aplicatiilor mobile si resursele prezente pe plan local.

Cu incepere de la ora 19.00 are loc Gala Webstock Awards si petrecerea.
Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media in ultimul an din Romania. Iar petrecerea este o surpriza.

Cu siguranta o sa fie frumos si o sa mai invatam ceva.

Niciun comentariu: