joi, 23 octombrie 2008

defend your computer


Protejeaza-ti calculatorul; protejeaza-te pe tine!


Calculatorul tau este parte din tine, din viata ta, din jobul tau, din hobby-ul tau, din timpul tau liber! Cu ajutorul lui poti vorbi online cu prietenii, iti poti face prieteni noi, poti citi acest articol, poti citi acest blog, poti asculta muzica, poti vedea cele mai noi filme, samd...Ai grija de el, ofera-i tot ce este mai bun si ai grija si de tine prin el!


De la infiintarea companiei in 2001 pana in prezent BitDefender a devenit antivirusul numarul 1 din intreaga Europa. Produsele BitDefender pot fi folosite pe diverse platforme: Windows, Linux...


BitDefender a lansat la sfarsitul lunii septembrie a.c. linia de produse 2009: BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009, BitDefender Total Security 2009. Noua gama de produse este un mix intre protectia avansata impotriva virusilor, aplicatiilor spyware, atacurilor hackerilor sau a mesajelor spam.


Etapa 9 a concursului superblog 2008 ne propune sa testam noul produs BitDefender pentru o perioada de cel putin 2 saptamani ca sa iti poti exprima parerea.

Eu, din pacate, nu am reusit sa instalez programul pe calculatorul meu de acasa; probabil datorita calculatorului meu care are niste probleme in ultimul timp si se pare ca trebuie reinstalat windows-ul iar eu singurica am o teama sa ma apuc sa fac lucrul asta:P


si cum deadline-ul pentru aceasta etapa se apropie, am vrut sa scriu acest articol nicidecum ca sa ma plang ca mie nu-mi merge nu stiu ce, sau ca sa critic BitDefender-ul, ci pentru ca:


- sunt o invingatoare careia nimic nu-i sta in cale sa-si atinga obiectivele si sa duca la bun sfarsit
un lucru inceput (cum este acest concurs);

- m-am documentat oarecum asupra produsului, chiar daca nu l-am testat eu efectiv pana acum

(am auzit si citit zeci de pareri, cum ca este cel mai sigur produs, cum ca este foarte bun, cum isi merita numele de total security, si din contra cum ca nu te ajuta deloc, ca nu te protejeaza mai mult decat alte programele,ca iti limiteaza conectivitatea la internet) ;

- voi continua sa fac ceva pentru a testa programul si voi reveni cu un articol sau un comment la acest articol referitor la BitDefender Total Security 2009.


pana atunci, incercati si voi si astept commenturile voastre...am nevoie de ajutorul vostru...am nevoie de parerea voastra legata de BitDefender Total Security 2009

2 comentarii:

Anonim spunea...

BitDefender-ul "mănâncă" multe resurse... poate incetini funcţionarea calculatoarelor mai vechi... poate la fel de mult ca şi concurentul Norton Antivirus... De fapt aceste programe antivirus, au ca target computerele performante. Iar versiunile noi au cerinţe de sistem din ce în ce mai mari, la fel cum este şi cazul sistemelor de operare.
În schimb există şi programe antivirus, de exemplu Avast, "consumatoare" mai mici de memorie, care sunt excelente pentru cclaculatoarele mai vechi, dar care cred că pot concura chiar şi cu giganţii menţionaţi anterior, mai ales în contextul luptei pentru obţinerea unor programe mai puţin consumatoare de energie.
În concluzie, BitDefender este probabil foarte bun a fi livrat cu noile calculatoare.

Anonim spunea...

upload ku un timp destul d ok,,,si identifika mai multe tipuri de virusi decat alte,,gen norton,,,