duminică, 21 iunie 2009

Double Jeopardy


O femeie puternica
O femeie care stie sa lupte cu propriul destin si sa castige...


Ea - Evadata - Libby Parsons - Ashley Judd -


O familie aparent fericita: Libby, Nicholas (sotul) si Matt (fiul).
Numai ca ... intr-o zi, Nicholas isi insceneaza moartea, Libby este acuzata de uciderea acestuia, iar Matt este crescut de Angela, prietena ei, impreuna cu "mortul" bineinteles, adica cu Nicholas.



Intr-o discutie telefonica cu Matt, Libby afla intamplator ca Nicholas traieste...si de aici porneste totul. Ea nu mai are stare in puscarie, vrea sa iasa cat mai repede, sa-si ia copilul si sa-si ucida cu adevarat sotul tradator. Instanta nu o poate acuza de uciderea unei persoane deja moarte, nu o poate acuza de doua ori pentru aceeasi crima. Astfel, Liiby hotaraste sa isi joace cartea.


Dupa 6 ani in spatele gratiilor este eliberata conditionat. Timp de 3 ani are anumite interdictii. Doar ca Libby nu poate astepta 3 ani pentru a-si gasi fiul.


Nimic nu poate sta in calea ei. Nici lipsa banilor, nici ofiterul care este permant pe urmele evadatei, nici chiar sotul. Ea este o femeie inteligenta, puternica, o luptatoare si o invingatoare.
Lupta cu destinul, cu viata ei, si reuseste sa-si ia baiatul! :) Este mai mult decat o luptatoare, este o invingatoare.


Isi impusca sotul, isi gaseste baiatul, si viata ei se linisteste! O poveste de viata impresionanta, a unei femei care stie sa castige. Un film in regia Bruce Beresford, cu Tommy Lee Jomes si Ashley Judd. Un film mai vechi, insa pe care imi este foarte drag sa-l revad uneori.

Un comentariu:

ciobanu.nicolae2002@gmail.com spunea...

Frumos filmul, emotionant. L-am vazut mai de multisor...