marți, 20 octombrie 2009

Poti cunoaste o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata?


"Multumesc pentru amintiri"

Noua aparitie marca Cecilia Ahern. Cel de-al cincilea roman al acesteia. Primul fiind marele succes "P.S. Te iubesc". Urmat de "Suflete pereche", "Prieten nevazut" si "Disparuti fara urma".


Un roman despre dragoste si puterea acesteia de a trece peste orice ciudatenie a vietii.

Joyce are un accident in urma caruia pierde copilul din pantece si are nevoie de o transfuzie de sange. Cand iese din spital realizeaza ca este alta persoana. Cunoaste bine limba italiana si latina, are cunostinte despre arta si arhitectura, nu mai este vegetariana. Are niste amintiri pe care nu le-a trait niciodata, stie locuri prin care nu a fost niciodata; iar noaptea viseaza o micuta balerina cu parul blond.


Justin este un barbat divortat. In timpul unei conferinte pe care o sustine, cunoaste o doctorita care reuseste sa il convinga sa doneze sange.


Romanul urmareste in paralel viata celor doi. Justin si Joyce sunt impreuna prin amintirile care ii leaga, dar separati prin fapptul ca nu se cunosc. Desi au parte de cea mai ciudata perioada din viata lor, aceasta perioada se dovedeste a fi si cea mai frumoasa, caci dragostea invinge totul, intotdeauna!


Daca si in viata de zi cu zi totul ar fi atat de simplu si de reusit....

Niciun comentariu: