miercuri, 12 octombrie 2011

my guilty pleasure

is ...
gone in 60 seconds with a Lamborghini!
Asta da adrenalina, nu-i asa?
As fura un Lamborghini si as pleca in lume. Pana sa isi dea seama cineva as trece la vecini si as merge tot spre Vest, tot mai sus, mai sus, mai sus...Viteza, eu, un Lamborghini - automobilul, un Lamborghini - laptop-ul, un card si un aparat foto. This could be my guilty pleasure, or not?

In viata de zi cu zi suntem niste oameni cumpatati, spuneti voi...Mergem linistiti cu masina in trafic (da, da, sigur ca da, daca suntem fericitii posesori ai unei masini de carton, altfel ... doar ambulantele mai sunt respectate in zilele noastre in trafic, din pacate), inchidem apa calda in timp ce ne spalam pe dinti (da, chiar da, pentru ca eu ma spal numai cu apa rece pe dinti!), stingem lumina cand plecam 5 minute din camera ( hi hi, sa va arat factura mea la electricitate?).

Eu am mai multe mici-mari placeri vinovate.
Imi plac cartile. Imi place sa citesc, cand mai am timp. Si cheltui tot ce am la un targ de carte. Iar adrenalina apare dupa, cand realizez ca nu mai am bani de bilet de tramvai. :))
Nu conteaza, ma urc in tramvai, ma asez pe un scaun si incep sa citesc primele randuri ale uneia dintre cartile cumparate. Si apare controlu'.
Zic " - Vrei o carte? ca bilete de tramvai nu aveau de vanzare la Gaudeamus".
- Un e-book poate, d-ra; zice el. De cand si-a luat laptop, fiica mea citeste virtual. Si am invatat si eu de la ea. Cand iese ea in oras, raman eu in fata monitorului si citesc. Ar trebui sa incerci si tu d-ra. Si astfel, data viitoare vei avea bani de bilet.
Si pleaca. Raman inmarmurita. wtf? Ma gandesc serios sa-mi iau un laptop, si sa citesc in tramvai.

Un alt "guilty pleasure" este blogul. Si calatoriile sunt mici-mari placeri vinovate. De asemenea, placerea de a face fotografii, oricand, oricui, oriunde. Si....multe, multe altele.

Dar cea mai vinovata dintre vinovate este VITEZA. Viteza si masinile. Masinile puternice (masina din imagine a fost la un moment dat masina perfecta), si viteza in orice forma a ei.
Am viteza in sange, se afla in botez....Intr-o duminica frumoasa de toamna, la o biserica este in plina desfasurare un botez. Bebe - eu. Dupa botez, doua Dacii 1310 se intreceau pe Calea Victoriei. La volanul primei Dacii era nasul, la volanul celei de-a doua Dacii era tata, iar eu pe bancheta din spate; dadeam din manute si chicoteam, semn ca imi placea tare.

Acestea fiind spuse, imi trebuie un laptop de viteza ridicata. Studiez piata si ce credeti ca vad?
ASUS Automobili-Lamborghini VX7.
Cel mai puternic procesor al momentului, Intel Core i7 quad-core. Are o unitate de stocare hibrida cu o capacitate de pana la 1.25 TB si cu performante similare unui hard disk cu 10.000 de rpm, oferind acces ultra rapid la date. Imediat cum urc in tramvai, pornesc laptopul si pot sa accesez e-book-ul si sa citesc linistita. 3GB de memorie video dedicata, grafica NVIDIA GeForce GTX 460M.
Chicotesc din nou, ca atunci cand eram bebe, semn ca imi place mult acest laptop, si incep sa visez mai mult, mai mult, mai mult...la el.

Acest articol este scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa 3.

3 comentarii:

momo spunea...

nu esti tu pe masina, nu? :D :P

raluka spunea...

ba da, chiar eu sunt pe masina! nu mai stiu cati ani aveam:D

momo spunea...

pffff,,,si ma gandeam eu,,,:)) da vad ca numai eu ma gandi la asta :D:D