sâmbătă, 20 octombrie 2012

Coty

Let's play!! Let's go straight to no.1.
De ce nu pot fi eu vedeta si sa ma las sedusa?? In visurile mele asa se intampla! In visul meu eu sunt micuta vedeta..admirata si dorita, si greu de cucerit, si intr-un final ma las sedusa.

Fie, voi seduce eu de data asta. Il voi seduce pe el....
El este un barbat cu personalitate, rafinat, puternic si sensibil, sociabil, onest.
Imi doresc ca alaturi de el sa ajung in cele mai exotice locuri, sa cunosc cei mai faimosi oameni, sa traiesc cele mai minunate experiente; si evident sa fotografiez tot. Apoi sa scriu aici pe blog, pentru voi. Si sa postez toate fotografiile.

Ne-am intalnit intamplator intr-un restaurant.
In dimineata respectiva m-am trezit cu un fior..simteam ca se va intampla ceva. Cand am iesit in oras 'm-am imbracat' cu un parfum nou: un parfum rafinat si jucaus. Simteam ca el va aduce schimbarea in viata mea.
Eram cu niste prieteni la o cafea si il vad intrand. L-am urmarit cu privirea, si cand s-a asezat la masa .... fasneata cum sunt .... am luat un meniu si m-am dus la el la masa. M-am prezentat ca zapacita care isi doreste sa-l cunoasca (si cucereasca - dar acest aspect il pastrez pentru mine, momentan). Am fost spontana si am profitat de sansa care mi s-a dat; si chiar daca sansa mea nu va continua cu o cafea in trei culori alaturi de el, si nu numai; eu sunt incantata ca l-am intalnit.
A impresionat discursul meu scurt si vocea sigura, desi aveam emotii si eram rosie la fata, .... mi-a zambit si m-a invitat sa iau un loc la masa lui.
Am povestit putin despre viata, nebunii si idealuri, si, pentru ca l-am provocat, m-a invitat sa merg chiar atunci cu el la o petrecere, sa cunosc mai bine lumea lui si el sa ma cunoasca pe mine. Perfect.
Ma scuz, si dispar cateva minute pentru a-mi reimprospata machiajul..si lucrul esential..picatura de seductie, parfumul meu VIP. Acum este sansa mea de a-l cuceri iremediabil.
Prietenii mei au inteles deja, stiu ca in seara aceasta nu ma voi intoarce cu ei.
Afara ploua, si in pas vioi pana la limuzina ma fac mica langa el si ne acoperim cu haina lui..
Imi simte parfumul si pentru o clipa se opreste si ma strange mai tare langa el.
Imi deschide portiera, intru.. apoi si el si se aseaza langa mine, lipit de mine. Soferul porneste si el simte cum tremur si ma cuprinde in brate. Ploaia? Parfumul? Meniul de la restaurant? Tocurile mele? Simt ca l-am cucerit.
Atunci imi spoteste usor: imi place parfumul tau! Parca este creat special pentru tine!! Inspirat, puternic, senzual, misterios, elegant, feminin, jucaus - playboy!!
Atunci am stiut: premonitia mea s-a implinit.
Petrecerea a fost reusita, si eu am intrat in acea lume in care imi doream: vinuri spumante, caviar, rochii stralucitoare, perle, priviri luminoase, fotografii de revista.
Dimineata citesc intr-un ziar: "Jucausa misterioasa care l-a cucerit pe B." . Am zambit, si i-am citit articolul din ziar. Am ras amandoi, minute intregi .. si deodata el ma intreaba
" Jucausa misterioasa care m-a cucerit,  ma insotesti saptamana viitoare la petrecerea din New York City?"
....
" Doar daca imi promiti ca vom cuceri impreuna orasul de vis!!'
" Il vom cuceri!!"
" Sa mergem ....".


Articolul este scris pentru etapa 8 a concursului SuperBlog 2012.

Niciun comentariu: