vineri, 28 februarie 2014

Sot de vanzare

Sot de vanzare
Are certificat de garantie si manual cu instructiuni.

Nu, nu este nicio gluma. Este o comedie a Teatrului Rosu.




Barbatii sunt de doua feluri: sireturi sau arici. Cei care se imbarliga si raman asa toata viata. Si cei care se lipesc, se dezlipesc, se lipesc, se dezlipesc. 
Genial !!


Sot de vanzare
dupa Mihail Zadornov
Regia: Marius Gilea
Distributia: Maria Radu, Ana Odagiu/Alexandra Salcianu, Marius Gilea


Oxana este o tanara moderna, frumoasa, usor naiva.
Intr-o zi, Oxana se duce la sotie sa-i spuna ca ii iubeste sotul. Andrei Vasilievici este fix ceea ce isi doreste. Face sport, nu bea, nu fumeaza, este darnic, intelegator, frumos .. Cel putin asa crede Oxana.
Lena Vasilievici, sotia lui Andrei, are o cu totul alta parere.

Oxana ii propune sotiei sa il vanda pe Andry. Ii ofera 20 de mii si are contractul de vanzare-cumparare pregatit. O parte din bani ii da pe loc Elenei Vasilievici, iar cealalta parte in leasing sau in rate; cum este mai modern, asa fac.
Mai mult decat atat, Oxana are o agenda plina de contacte ale barbatilor din diferite categorii. Bancheri, afaceristi, pictori sau artisti, Lena are look si poate alege ce barbat isi doreste ea.
Femeile se imprietenesc usor-usor, deschid o sticla de vin vechi si o alta de lichior si incep sa povesteasca.

Si .. Andrei Vasilievici ajunge acasa. Ce se intampla acum nu va mai povestesc.
Spectacolul merita savurat!! Eu chiar ma gandesc sa-l revad. Pentru ca mi-a placut enorm.
Totusi, mi-ar fi placut ca piesa sa se termine atunci cand Andrei pleaca dupa Oxana, iar Lena raspunde la telefonul lui Andrei. Lena vorbeste cu sefa lui Andrei - surpriza, barbatul mai are o amanta :)) - si o invita la ei acasa. In felul acesta trio-ul conjugal ar fi lasat spectatorul sa-si imagineze un final.

Pana ajung eu sa revad spectacolul, trebuie sa caut un prieten din copilarie. O sa intelegeti cand o sa vedeti spectacolul. :))
O femeie este fericita daca se marita cu un prieten din copilarie: poate sa aiba incredere in el si daca se intampla ceva ea nu va suferi, pentru ca nu il iubeste.


"Sot de vanzare" este o comedie inteligenta, frumos pusa in scena la Teatrul Rosu, in Music Club. Indiferent ca ai trait intr-un trio sau doar ai auzit la cei din jur o asemenea poveste amoroasa, "Sot de vanzare" este un spectacol la care razi mult, o poveste pe care o simti si o traiesti alaturi de personaje.
Urmatoarea reprezentatie are lor pe 13 martie, de la orele 20.00 in Music Club.