duminică, 1 iunie 2014

Cateva recomandari pentru Sibfest 2014

Pe 6 iunie se deschide Festivalul International de Teatru de la Sibiu.
Timp de 10 zile orasul Sibiu va gazdui numeroase spectacole de teatru, de circ, dans si acrobatii, expozitii, concerte, lansari de carte, parade.
Va recomand sa mergeti sa vedeti cel putin un spectacol al Teatrului National Radu Stanca. Sa mergeti neaparat la Cetatea Cisnadioara. Sa urmariti spectacolele internationale din Piata Mare si sa nu ratati focurile de artificii.



Pe 6 iunie de la ora 19.00, la Teatrul Gong se joaca spectacolul Fa-mi loc!, in regia lui Radu Beligan, cu Marius Manole si Medeea Marinescu. Un spectacol frumos despre dragoste si despre deciziile pe care le luam in viata.

La Cetatea Cisnadioara, pe 7 iunie de la ora 21.00 se joaca spectacolul Blackbird, un spectacol marca Unteatru. Pe 11 iunie, de la ora 21.00 la Cetatea Cisnadioara, Unteatru si Lari Giorgescu va aduc Poezia visului. Am sa revin cu impresii despre aceste spectacole.

8 iunie, ora 19.00 la Teatrul Gong, Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama. "Cel mai frumos roman din lume" este o poveste despre iluzie si realitate, despre maturizare si literatura.

12 iunie, ora 18.00 Teatrul National "Radu Stanca" prezinta Calatoriile lui Gulliver, in regia lui Silviu Purcarete, iar pe 13 iunie, ora 18.00 spectacolul Oidip. Regia Silviu Purcarete, Teatrul National Radu Stanca.

15 iunie UNATC Bucuresti aduce la Sibiu O noapte furtunoasa.

15 iunie de la ora 21.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, Teatrul National Cluj-Napoca prezinta spectacolul Sanziana si Pepelea, in regia lui Alexandru Dabija. Pentru ca am sa ajung la Cluj, insa la TIFF nu la teatru,  abia astept sa vad un spectacol de la Teatrul National Cluj Napoca la Festivalul International de Tetaru de la Sibiu.
Si abia astept sa o vad pe Ofelia Popii in spectacolele Teatrului National Radu Stanca Sibiu. Ofelia Popii este o actrita talentata, carismatica, care se daruieste cu totul publicului la fiecare spectacol.


Ne vedem la Sibiu!

Un comentariu:

Mirela spunea...

Din pacate nici anul acesta nu reusesc sa ajung, urmaresc in schimb festivalul, daca mergi sa ne tii la curent!