duminică, 24 ianuarie 2010

***


"Sunt aiurita si se ia!" - o carte haioasa in sine, premiata la Romantic Times Book Reviews Award ca fiind cel mai bun roman chick-lit al anului 2006.
Despre Caprice Crane am mai scris...cartea "Vai ce-am uitat" mi-a placut de infinit ori mai mult decat "Sunt aiurita si se ia".


Totusi, este o carte simpatica, ce merita a fi citita dupa o zi obositoare, trista, posomorata. Are un stil aparte de a te binedispune. Nu poti sa nu razi cand citesti despre o zapacita care alearga dupa o femeie pe strada, si se bate cu aceasta pentru o punga cu hartie igienica. Nu poti sa nu razi cand desface corespondenta vecinului...cand efectiv intra peste el in apartament in timpul unei partide de sex...cand se autoinvita sa mearga cu el in California ( el trebuia sa plece in interes de serviciu, iar ea tocmai a fost concediata si nu avea cu ce sa-is umple ziua).

Este o carte desprinsa din viata de zi cu zi, totul este redactat intr-un stil deschis, fara jena in fata cititorului...cu toate ca se termina in stilul caracteristic telenovelelor (Heaven si Brady raman impreuna) fiecare capitol aduce ceva nou, imprevizibil, haios...



Niciun comentariu: