duminică, 25 octombrie 2009

7 inainte de 6

Incep cu proba 7 din concurs, concursul SuperBlog 2009, pentru ca este proba obligatorie si pentru ca astazi este deadline-ul. Proba 6 este optionala, si voi reveni cu un articol si pentru ea mai tarziu, daca voi avea inspiratie.

De cele mai multe ori, in lucrari in scoala, si la examene in studentie , incepeam cu ultimul subiect, pentru ca mi se parea mai greu si credeam ca am mai mult timp sa-l rezolv daca o iau de la sfarsit la inceput. In viata reala nu o pot lua de la sfarsit cu rezolvarea unei situatii, insa in concursul acesta pot. Este exact ca la examen, cand ai mai multe subiecte si poti sa alegi cu ce incepi.
Avand in vedere ca, cel putin pana astazi, nu am fost un client fidel al hypermarket-ului Real, aceasta proba m-a dat putin peste cap. Ma tot gandeam ce as putea scrie eu despre marcile proprii Real.
La fel ca atunci cand faceam proiecte pentru facultate, si in acest caz am inceput sa ma documnetez. Si iata, pe scurt, ce am aflat:

Real Hypermarket a intrat pe piata din Romania, in martie 2006, in Timisoara. Pana in prezent in tara noastra sunt 21 de hypermarket-uri Real.
Real Hypermarket iese in evidenta pe piata cu 4 mari categorii de produse proprii, lansate in luna mai a acestui an:


Produsele alimentare sau nealimentare TIP au cele mai mici preturi. Cand nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani pe niste produse simple, Real are pentru tine solutia ideala: produsele TIP.



Produsele Real Quality au cele mai bune preturi la produse de calitate superioara. Aceste produse sunt o alternativa a produselor de marca. Astfel ai aceeasi calitate la un pret mai mic. Sunt produse dupa retete originale - marca Real.
Reprezentantii Real afirma ca aproximativ 150 de produse apartinand acestei game provin din Germania, circa 60 sunt produse in Romania, si o mica parte in Polonia.

Gama Real Selection aduce calitatea exceptionala a unui produs in prim plan. Poti cumpara un produs de calitate superioara fara costuri foarte mari. Daca ai fitze si esti pretentios, dar nu iti permiti luxul intotdeauna, Real Selection este exact ceea ce ai nevoie.




Daca iti pasa de tine si de sanatatea ta si vrei sa mananci sanatos, si nu stii care sunt produsele ecologice, nu ai rabdare sa citesti toate etichetele produselor...Real are cea mai simpla alternativa pentru tine: Marca Real Bio. Aceste produse au o calitate superioara si sunt produse 100% organice, obtinute fara utilizarea compusilor chimici de sinteza.
Stiu persoane care s-au imbolnavit de stomac datorita racoritoarelor acidulate, si fast-food-urilor. Bineinteles ca aveau o anumita sensibilitate, dar pentru ca noi, specia umana in general, avem tendinta de a ignora anumite starii, nu tratam, nu prevenim... astazi, aceste persoane, trebuie sa manance eco. Nu intelegeam cand imi spuneau :"ma duc in Real sa cumpar x...". Acum stiu de ce. Acolo esti sigur ca vei gasi produsele necesare organismului tau, produse 100% bio.




Cum spuneam in introducere..."cel putin pana astazi". Pentru ca de astazi stiu de unde imi fac cumparaturile;)

2 comentarii:

Eu spunea...

mama raluca,,,dead-line e miine ... moama ce m.ai speriat!!! ca eu m,am intors de la bere la 11 juma ora Rom,,si am krezut ka tre sa ma apuk sa skriu 2 articole in juma de ora!!! proba 6 era pana zi si proba 7 e pana miine!!! krima fac :))

raluka spunea...

:D scuze, am vazut si eu dupa ce am scris ca nu era ultima zi...asa intelesesem eu, nu stiu de unde...