vineri, 16 octombrie 2009

Unlimited




Prima etapa a concursului SuperBlog 2009:
"Ce poti face intr-o zi cu un Notebook care are o autonomie de 12 ore?"

O zi are 24 de ore...
cate ore poti sta tu in fata calculatorului intr-o singura zi?
notebook-ul ASUS UL 30 are autonomie 12 ore...
tu petreci mai mult de 12 ore/zi pe taste?


Stiti ce iubesc eu cel mai mult pe lumea asta?
LIBERTATEA
Deci, acolo unde aud/vad/simt libertate, hop si eu...


Gandeste-te ca esti undeva departe ... departe de toate, stai intins(a) pe iarba, razele de soare se joaca pe trupul tau...esti relaxat(a) si citesti o carte. Nu este un sentiment placut? Nu simti ca traiesti intens actiunea romanului, parca te pierzi in poveste?
Imagineaza-ti acum aceeasi pajiste, tu tot pe iarba, acelasi soare bland te magaie, si notebook-ul tau este langa tine. Pentru ca astazi exista carti audio, sau efectiv carti in format electronic; numeroase jocuri de care nu te mai poti dezlipi; si ... multa muzica.
Chiar daca, cartile imi sunt printre cele mai dragi lucruri de pe lumea asta, trebuie sa recunosc ca astazi "se poarta" ascultarea unei carti, sau lecturarea acesteia virtual.


Poti sta in locul tau preferat; fie ca este o cafenea, fie ca este un parc, fie ca este inafara orasului, undeva in munti sau pe plaja; si poti scrie articole. Nu conteaza ca este zi sau seara/noapte, lumina sau intuneric, pentru ca tastatura este iluminata din spate cu o matrice de LED-uri. Iar consumul generat de aceste LED-uri este minim.


Incearca sa inchizi ochii si sa visezi cum ar fi sa stai sus pe munte, seara, si sa vizionezi un film! Sau intr-un cort, in Vama, noaptea tarziu.
H.264 este formatul preferat pentru codarea filmelor in format High Definition. Decodarea hardware H.264 a acestor notebook-uri consuma mai putin curent in cipul video decat in procesor.


Notebook-urile din seria ASUS UL au o autonomie a functionarii pe baterie de 12 ore, pot folosi o capacitate de memorie de pana la 8 GB DDR2, iar tehnologia Turbo 33 ii imbunatateste performantele globale cu pana la 33% reunind solutii hardware si software. Cum de are o asemenea autonomie? Foarte simplu: acumulatorul are o capacitate marita, procesorul Intel ULV asigura un consum redus iar aplicatia ASUS Power4Gear Hybrid gestioneaza permanent necesarul de energie al diverselor componente si aloca resursele necesare.


ASUS UL este si usor, si stilat, si este perfect chiar si pentru un om de afaceri. Intalnire dupa intalnire, sedinte, auditii, multe ganduri... macar esti sigur pe bateria notebook-ului tau! Cineva este alaturi de tine si nu te lasa la greu! Este notebook-ul ASUS UL.

Primul model deja disponibil pe piata din Romania este ASUS UL 30A la un pret de 3.400 RON, TVA inclus.
Procesor Intel ULV SU 7300
capacitate de memorie de 4 GB DDR2 1066 Mhz
hard disk 320 GB
ecran 13.3'' HD
camera web
baterie cu 8 celule

2 comentarii:

Momo spunea...

nice,,, :P mai am pana pe 18 ;))

Anonim spunea...

bravo raluca...daca nu apucam sa ne vedem pana la finala iti aduc acolo cartea (premiul)...si eu sunt de parere ca tot cartile in format clasic sunt mai bune decat cele in format audio sau electronic