duminică, 10 octombrie 2010

the touching moments in life


Fernando si Alejandra s-au cunoscut pe internet. Un site de matrimoniale.
Prima intalnire la o cafea. La despartire, un pupic pe obraz si promisiunea ca in doua zile se vor reintalni.
A doua intalnire, tot o cafea.. si-o prajitura. Apoi s-au plimbat prin parc, mana in mana, palavragind nimicuri.
La cea de-a treia intalnire au mers la film, in Mall.
Incet - incet relatia lor s-a consolidat. Miercurea ieseau la film, sambata ieseau la o prajitura, martea gateau impreuna, vinerea ieseau cu prietenii, duminica isi vizitau parintii...

Pe 7 octombrie Fernando a decis sa o ceara in casatorie. Si pentru ca au fost impreuna la Ateneul Roman, la lansarea laptopului NX90, produs de ASUS, Fernando a hotarat sa-i ofere iubitei lui o bijuterie aparte, o bijuterie tehnologica. Primul laptop care a integrat tehnologiile de sunet Bang & Olufsen ICEpower si Asus SonicMaster. Aceasta tehnologie ofera cea mai inalta fidelitate audio.

NX90 reda o gama larga de sunete, un volum puternic si un bass profund - aducand efectiv muzica la viata.
- Aceasta bijuterie a revolutionat sunetul.
Draga mea Alejandra, acest laptop ne va canta la nunta. Melodia noastra, cele mai noi hituri, cele mai bune si vechi melodii de iubire. Vom simti ritmurile si vom dansa toata noaptea alaturi de invitati.
Tot pe el vom urmari apoi, in fiecare seara, imaginile de la nunta noastra, pentru ca are un ecran FullHD 1080p cu o diagonala de 18.4 inci. Imaginile redate sunt viu colorate, clare, si avem tehnologii de transfer de date 3.0 atat USB cat si Bluetooth.
NX90 are cele mai bune componente interne: placa de baza ASUS cu chipset Intel HM55 si placa video ASUS Geforce GT 335M. Carcasa si suportul pentru maini sunt acoperite cu aluminiu polizat, in contrast cu tastatura si touch padurile negre mate.
Este primul laptop din lume care integreaza difuzoarele in ecranul LCD, dar in exteriorul carcasei, ceea ce ofera un sunet lin, fara vibratii.
Din punct de vedere al procesarii, cat si din punct de vedere al conectivitatii, laptopul NX90 ofera cele mai bune performante.


Articolul despre Fernando, Alejandra, si iubirea lor NX90 a fost scris pentru etapa numarul 6 a concursului SuperBlog 2010.
Abia astept sa dansez la nunta celor doi!

Niciun comentariu: