vineri, 22 octombrie 2010

zzzz


Cu un an in urma mi s-a dat in administrare magazinul online IT&C Azerty. Atunci am inceput sa cred in ravase si in viata mea care se schimba in bine.
Astazi relansam site-ul Azerty. Am scos si mai mult in evidenta "z"-ul din denumirea magazinului, prin noua sigla. Spuneam anul trecut ca imi place mult, ca are rezonanta, are o putere ascunsa.
Azerty.ro marcheaza o noua etapa de dezvoltare in istoria sa; isi propune sa devina cel mai important magazin IT&C online din Romania, relansandu-se oficial.

Avem un eveniment de lansare, transmis online, doar suntem un magazin online care se respecta. Avem printre invitati bloggeri, jurnalisti din presa scrisa, media, clienti fideli si potentiali clienti. Confirmarea invitatilor se face cu cel putin 2 zile inainte, pentru a avea timp suficient sa ne desfasuram.
Locatia este chiar sediul aZzerty, pentru ca vrem sa fie ceva simplu, familiar; nu o receptie de fitze la Marriot. Plus ca este si mai comod pentru noi atunci cand prezentam produsele reprezentative ale companiei. Pentru ca va exista o astfel de rubrica, in cadrul evenimentului, in care vom prezenta cele mai vandute produse, cele mai noi produse, ofertele si promotiile pe care le avem in prezent si in perspectiva.
Invitatii primesc un cadou simbolic de relansare: cupoane de reducere de 10% pana la 20% la cumparaturile efectuate in magazinul nostru, valabile in urmatoarele 3 luni de zile; plus obiecte folositoare cu sigla noastra: breloc, set de pixuri, mini-unelte pentru depanarea PC-ului, tricouri. Impreuna cu acestea mai primesc si primul numar al revistei noastre: revista "zzzz-Azerty", primul numar apare tiparit, urmatoarele pot fi gasite online.
After event, avem prajiturele, fursecuri si pateuri; muzica si buna dispozitie, pentru a socializa putin, a face schimb de carti de vizita si numere de telefon. Si vom mai avea un invitat special Z - Zoro, care ne va amuza cu un stand-up comedy despre IT si magazine online.
Dupa evenimentul de lansare, continuam promovarea in mediul online, printre blogguri si alte site-uri gen Facebook, dar si in media (radio si televiziune) si presa scrisa. Concursuri interactive in randul bloggerilor; stagii de practica pentru absolventii de PR si marketing - pentru ca sunt tineri, vor sa invete si intotdeauna la inceput ai idei inovatoare, tocmai pentru ca te pasioneaza ceea ce faci, nu este o rutina si dai tot ceea ce ai mai bun; toate acestea ne vor ajuta sa ne promovam mai bine si sa crestem pe piata.
Articolul este scris pentru proba 14 din concursul Super Blog 2010.

Niciun comentariu: