vineri, 25 mai 2012

Salsa Tel Aviv

imi e dor de o salsa...de acea pasiune pe care o vezi la dansatorii de salsa...de veselia dintr-un club de salsa

In cadrul Festivalului de Film Evreiesc de la Bucuresti din acest an a fost prezentata si o comedie.
Salsa Tel Aviv

Vicky, o dansatoare de salsa din Mexic, isi lasa baietelul in grija mamei ei si vine in Israel in cautarea iubitului ei si totodata tatal baietelului ei. 
Pentru a putea intra in tara sfanta se deghizeaza in calugarita. 
In avion il cunoaste pe Yoni, om de stiinta israelian. Yoni o ajuta la aeroport pentru a intra in tara sfanta, si intamplator cartea lui de vizita ramane la Vicky. 

Vicky il gaseste pe Beto, si impreuna cu acesta conduce lectiile de salsa. Aici Vicky se reintalneste cu Yoni, care a venit cu logodnica lui pentru a lua lectii de dans pentru nunta. Yoni este uimit cand o vede pe calugarita din avion dansand salsa, dar Vicky il linisteste repede spunandu-i ca este sora geamana a celei pe care a cunoscut-o in avion, si o cheama Vicki. 

Intr-o zi, Beto este retinut de politie, pentru ca este imigrant ilegal. Atunci Vicki, in calitate de dansatoare de salsa, sora calugaritei Vicky, il cauta pe Yoni si ii cere ajutorul. 
Se ascunde la el in apartament, si incet, intre cei doi, se naste o frumoasa poveste de iubire. 
Incurcaturile nu intarzie sa apara: logodna lui Yoni se rupe, fosta logodnica cauta razbunarea, Vicky este cand cinstita calugarita, cand dansatoare de salsa....

Minciuna lui Vicky este descoperita. Cu durere in suflet, aceasta se intoarce in Mexic....
........zilele trec, Yoni realizeaza ca Vicky chiar il iubea, si nu a vrut sa il minta asa, realizeaza si cat de mult o iubeste la randul lui si cat ii lipseste si pleaca in Mexic dupa ea. 

Ce frumoase sunt filmele cu happy-end. 

Niciun comentariu: