vineri, 30 noiembrie 2012

Lucky 7


Amy este o fetita de doar 7 ani careia mama ei bolnava, inainte de a pleca in rai, ii deseneaza o linie a vietii .. un plan despre cum va merge in tabara, va fi sefa clasei, va absolvi facultatea de drept, va avea primul prieten la 16 ani.. (acesta va fi nr.1 ), apoi un alt prieten si inca unul.. pana la nr. 7 cu care se va casatori.
Fetita simte cum mama ei o tine de mana de acolo din rai, si urmeaza planul intocmai. Merge in tabara, este sefa clasei, are lucrurile foarte bine organizate, ajunge avocat la o mare firma de avocatura, si tocmai se desparte de nr. 5.
Peter este managerului braseriei de unde Amy isi ia cafeaua si micul dejun in fiecare dimineata. Peter o place mult si intr-o zi isi face curaj si o invita la o nunta pe insula.
Intre timp, Amy il intalneste pe Daniel, si crede ca el trebuie sa fie nr. 7, barbatul cu care se va casatori, asadar are nevoie de un nr. 6. Astfel merge cu Peter la nunta pentru a face ca acesta sa fie nr. 6.
Doar ca lucrurile nu sunt asa simple: un weekend petrecut pe insula alaturi de Peter ii schimba lui Amy linia vietii desenata de mama ei.

Un film romantic plin de emotii. Lucky 7 (2003).

Un comentariu:

momo spunea...

da,,,

in orice moment noi tre sa ne alegem cifra 7,,,in oricare o fi cotextul,,,

fffffffffffff fain filmul,,,merci pt idee :P:P