miercuri, 1 ianuarie 2014

Un nou aliniat.

Punct si de la capat. Cu aliniat.
Asta am spus la inceputul anului trecut.
Dar .. poti sa scrii cu aliniat, sa rupi sau sa intorci pagina, insa ceea ce ai scris ramane scris. Pentru ca .. e scrisul tau, e pagina ta. Uneori ceea ce ai scris pe pagina dinainte revine in fata ochilor tai..iti da o stare proasta initial, te pierzi si nu mai stii sa scrii pe pagina actuala, dar apoi zambesti si iti dai seama ca fara pagina anterioara tu nu erai aici. Ai pus acel punct, ai dat pagina si ai inceput sa scrii cu aliniat, pentru ca ai mai invatat ceva, pentru ca a existat o concluzie, pentru ca s-a terminat o poveste.
Iar acum scrii dupa un punct. Dar sigur au mai fost si alte puncte inaintea acestuia, cu siguranta ai mai scris si alte povesti frumoase. Si toate povestile pe care le-ai scris pana in prezent te-au invatat multe. Te-au invatat sa razi, sa plangi, sa crezi in tine, sa te indoiesti de tine, sa ai rabdare, sa te bucuri de lucrurile mici, sa gasesti partea buna a lucrurilor. Si cel mai important te-au invatat sa scrii din ce in ce mai frumos povestile.

Asadar.. punct, aliniat si o noua pagina 2014 sper sa aduca povesti frumoase in viata fiecaruia, blogger, scriitor sau simplu cititor.

4 comentarii:

BiancaBiziiac spunea...

La multi aniiii! :* Sa iti aduca noul an tot ce iti doresti! :)

Raluca U. spunea...

La multi ani Pinky!! Multumesc!! Si tu sa ai parte de tot ceea ce este mai bun in nou an!! :*

Natural spunea...

Cat mai multe pagini frumoase in 2014 iti doresc!

Natural spunea...

Ma aliniez si eu punctului de mai sus: La Multi Ani!

Ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa.

Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa.

Spor lepsuitor!